onsdag den 31. juli 2013

Nyt evighedsprojekt?

I dag var vi i Silkeborg og tænk; jeg var ikke inde i én eneste garnbutik!!! Det er dog ikke ensbetydende med at jeg kom hjem uden garn......jeg var nemlig i Søstrene Grene efter bomuldsgarn. Har længe haft lyst til at hækle et tæppe i grannystripes og nu skal det være.

Jeg købte 16 nøgler i otte forskellige farver. Skønne farver! Og en af søstrenes lige så skønne tasker; dem bruger jeg til opbevaring af det garn, der ikke kan være i skufferne (jeg har foruroligende mange af de tasker efterhånden).

Denne sommer har jeg hæklet mere end jeg har strikket. Jeg er i gang med (mindst) et tæppe i granny squares (oldemorfirkanter) og selvom jeg har hæklet mange lapper, er der stadig lang vej til et helt tæppe. Hvorfor jeg så starter på endnu et....ja, det er vel bare typisk mig; jeg synes det er rart med afvekslingen i former og farver.....og, ja, bare fordi........

Jeg har ikke lagt strikkepindene langt væk; der går bare lang tid imellem jeg griber ud efter dem. Kan dog mærke en spirende trang til at gøre mere ved det; nu slutter ferien snart og når hverdagen starter tror jeg helt bestemt, at jeg igen får både startet og sluttet en del strikkeprojekter!!!

Men nu skal jeg lige hækle og svømme og cykle og læse lidt mere før jeg for alvor genoptager strikkeriet....

To indlæg på én måned......det er da lidt sølle...... En stor tak til jer for at hænge ved her - jeg har fulgt med i jeres indlæg, men har ikke fået kommenteret på alle jeres fine og inspirerende projekter; det er også for sølle. Mon ikke det bliver lidt bedre fremover? Det tror jeg!

lørdag den 27. juli 2013

Hovsa

Det var ikke meningen, der skulle gå så lang tid uden indlæg....... men det gjorde der altså.

Og her kommer også kun en kort update for jeg har stort set ikke strikket hele juli, så der er ikke noget at vise eller fortælle om fra den kant. Hvad jeg så har lavet? Svømmet, hygget med familien, svømmet, hæklet lidt, svømmet, set sandskulpturer, svømmet, købt cykel, svømmet, fundet ud af at cykelformen er ELENDIG, svømmet og........

Jeg har i den grad nydt, at vejret har været til strandture og jeg har svømmet så snart muligheden har været der. Egentlig har jeg vandskræk; er megabange for at få hovedet under vand (på grund af en "nu-drukner-jeg-helt-bestemt-følelse/næsten-nærdøds-oplevelse" som barn), men så længe jeg bare har hovedet over vandoverfladen har jeg det bogstaveligt talt som en fisk i vandet!

Nå ja, så har jeg også dyrket min Instagram-lidenskab! Og må ærligt tilstå, at Instagram nok vil vinde over bloggen, hvis jeg skulle vælge mellem de to....... Det er nemt, hurtigt og hyggeligt!!! I like! Heldigvis skal jeg ikke vælge, så der kommer snart et indlæg mere her på bloggen!
Jeg har stadig ti feriedage foran mig, så måske får jeg strikket lidt....... Skal ihvertfald prøve om jeg kan få et stribet projekt færdigt her i juli! Det kræver vel bare at jeg skifter et par svømmeture ud med et par strikkepinde........