fredag den 26. september 2014

September-status

Tusinde tak for jeres søde kommentarer på mit sidste indlæg! Jeg vil ikke trætte jer med detaljer, men blot fortælle, at jeg har været gennem en del undersøgelser, herunder en hjernescanning, da lægerne pludselig fik mistanke om, at jeg havde haft en blodprop i hjernen - det var der heldigvis ikke tegn på, men lidt forskrækket blev jeg altså..... "Dommen" lyder på stress (og så selvfølgelig de begyndende diskusprolapser i nakken) - jeg er ikke helt ovenpå endnu, men det går fremad! Og nu nok om det!!!

På strikkefronten har jeg gang i både nyt og gammelt. Det gamle er hovedsageligt strømper, der blev startet op engang i foråret (eller vinter måske) og nu vil jeg prøve at få dem færdige :-) Der er nemlig så mange skønne strømper, jeg gerne vil strikke, men jeg skal lige have nogle ledige pinde først. Måske er jeg ligefrem blevet så fornuftig, at jeg strikker tingene færdige i stedet for at fare ud og købe flere pinde? Arh, mon ikke den fornuft kun gælder strømper og andet småtingsstrik???

En af de nye ting, er på sin vis gammel..... Kort efter jeg begyndte at strikke, udkom AD´s Strik en Stund og jeg vidste med det samme, at jeg ville strikke kjolen Skovtur. Det er jo ved at være nogle år siden og kjolen kom ikke på pindene..... Før nu! Og den er blå (!). Og jeg er kommet noget længere siden jeg tog billedet.
Jeg strikker den i en tråd supersoft (farve Denim, som jeg også brugte i Sommer i Tokyo 1 og Tempelblomst 2) og en tråd Coast (også farve Denim) og jeg er ret sikker på, den bliver færdig i løbet af oktober. Jeg kan ikke holde til at strikke så lang tid af gangen, så selvom jeg strikker næsten monogamt på den, tager det længere tid end det ville have gjort førhen!

Når ikke jeg strikker Skovtur eller strømper, strikker jeg lidt på et halstørklæde. Jeg fik en ide til en stribet cardigan og ville lige tjekke, hvordan farveskift evt skulle være. Jeg havde mange farver i tankerne og tænkte, at jeg lige så godt kan strikke et langt tørklæde så der er plads til at teste mange forskellige farveforløb. Det ser overhovedet ikke ud som jeg havde tænkt, men jeg synes det er fint - og som nævnt skal det være langt; meget langt! Medmindre jeg ikke gider mere og bare syr det sammen til en "vikl-om-halsen-ting".
Når det er færdigt, ved jeg (måske), hvordan min cardigan skal se ud! Men hver ting til sin tid; lige nu gælder det Skovtur, strømper og tørklædet her!

Og bloggen! Jeg håber, det igen bliver til jævnlige indlæg! Hvis det gør, er det jo tegn på, at jeg for alvor kan holde til at strikke igen og at der er gode dage, hvor både ryg og nakke er med på at sidde ved computeren :-) Måske får jeg ikke kommenteret så meget på jeres indlæg (for jeg må begrænse min tid ved computeren til et minimum af fysiske årsager), men jeg følger med og bliver som altid inspireret og begejstret på min tur rundt i blogland!