torsdag den 20. oktober 2011

Karla

Lad mig bare sige det med det samme: jeg elsker Karla!!!!!

Opskriften er lige ud af landevejen, ingen tvivlsspørgsmål undervejs; og resultatet er en skøn kjole af den slags jeg bedst kan lide: en sød og enkel kjole til hverdagsbrug.


Jeg har strikket en ekstra gang striber, da jeg gerne ville have striberne til at starte under barmen og ikke barmen, men der skulle da lige have været et par omgange mere for at det projekt havde været en succes... Den kan dog sagtens trækkes lidt i, så "barm-striberne" kommer på plads :-)

Facts:
Opskrift: Karla, af Ellen Holm (købt hos Garnshop Galten)
Størrelse: L, selvom jeg var i tvivl, da opskriften angiver kjolens brystmål til 91 cm og jeg fylder da mindst 10 cm mere der..... Men den passer perfekt! (L er den største størrelse i opskriften)
Forbrug: 225 g. Cottage og 40 g. Romance (supersoft uld, J C Rennie)
Pinde: str. 3, Addi Turbo, 80 cm rundpind, samt rundpinde 2½ 40, 60 og 80 cm
Ændringer: en ekstra omgang striber og så strikkede jeg kanten på skørtet i perlestrik (og ikke vrang som opskriften angiver)
Hit or shit: HIT!!!!!!!!!!

Hvis ikke det var fordi jeg har så mange andre skønne projekter, jeg brænder efter at komme igang med, havde jeg straks slået op til Karla Den Anden. Næste gang tror jeg, at jeg vil lave striber i skørtet og ensfarvet bærestykke - den kunne sørme være lækker i rød og pink.....eller mørk lilla og orange.....

Nå, men det må vente; jeg skal slå op til en ny model nu!!!

15 kommentarer:

 1. Wow, wow, wow, siger jeg bare, den er superflot og du er superflot med den på. Jeg kan godt forstå hvis du får lyst til at lave nogle flere.
  Jeg er kun nået til kanten på min Karla, så det har lange udsigter, men når jeg ser din flotte kjole, kribler det i fingrene for at komme videre.

  SvarSlet
 2. Jeg kan kun give dig ret, den ser skøn ud. Den klæder dig også rigtig godt.
  Sidder altså pænt over barmen, men det har du jo sikkert også trukket på plads, men mon ikke det går også selv om den kryber op.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Piiift - sikke en hotti kjole du har lavet. den sidder jo bare lige i skabet :-)

  SvarSlet
 4. FLOT! Den klæder dig super-godt og farverne er helt perfekte til dig. Jeg kan godt forstå, at du allerede er ved at planlægge en "efterfølger".
  Kh Karen

  SvarSlet
 5. Hej Lea
  hold da op ! er du allerede færdig med Karla ?
  Den klæder dig godt og sidder perfekt.
  Jeg synes striberne passer fint - men kan også godt følge dig i det der med at der kunne have været et par stykker mere. Men det er altså ikke noget der gør noget. Den er rigtig flot.
  tillykke med den :o)
  mvh Mona

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare blevet flot, og så dejlig anvendelig model, samtidig god varm her til vinter. Smukke farver.

  SvarSlet
 7. Ihh altså Lea hvor er den dog blevet skøn....og så hurtig den er hoppet af pindende ;-)

  Farverne er virkelig lækre og de klæ´r dig utroligt godt.

  kh Jane

  SvarSlet
 8. hvor er den altså bare for fed.... den opskrift kunne jeg da godt lige tænke mig at eje :-)

  SvarSlet
 9. hej
  super flot kjole til dig og denpasser perfekt.
  du skriver at du var i trivel om den ville passe da du er støre end det mål den skulle have, så jeg tænkte passer dit mål med det forskrevent eller er det støre, og hvad med mål omkring hoften. har selv tænkt at strikke den her model en eller anden gang.. men har hold igen på grund af dens mål, gider jo ikke lave den om så passer den ikke, så tænkte om du kunne måle din model.

  SvarSlet
 10. Ja, det er så dejligt at få ny kjole! Tillykke med den, den er meget smuk.

  SvarSlet
 11. Det kan jeg godt forstå at du gør :-) den er da vild flot og i ser godt ud sammen.Den opskrift skal jeg da lige have kikket mere på, den kunne jeg også tænke mig ;-)
  SMUK :-)

  SvarSlet
 12. Flot kjole - og så hurtig du er:-)

  SvarSlet
 13. Wauv - den er godt nok lækker. Kan da godt forstå, at der skal en nr. 2 på to-do listen!

  SvarSlet
 14. Tak allesammen!!!!

  Jeg er sikker på jeg strikker en Karla mere i vinterens løb! Den er jo hurtigt strikket og garnforbruget er beskedent - striberne er en god mulighed for at få brugt en rest eller to.....

  SvarSlet
 15. Jeg kan fortælle, at brystmålene i denne opskrift, ind til det bliver rettet, faktisk er beregnet som "under bryst"-mål (har Ellen lige fortalt mig i dag). Så det passer sikkert meget godt i den sidste ende. :) Fin er den i hvert fald.

  SvarSlet