lørdag den 8. juni 2013

Sommerstrik

Som sædvanligt kniber det med lysten til at strikke sommermodeller. Der er såmænd mange fine modeller, men ingen jeg sådan helt for alvor falder for. Ikke nok til at gide at strikke dem ihvertfald. Derfor strikker jeg en ulden frakke her i sommervarmen.

Og det er slet ikke så skidt. Hvis den skal nå at blive færdig til efterårsbrug, er det nu jeg skal have gang i pindene. Og det har jeg så. Indimellem weekendens mange arbejdstimer finder jeg ro og fornøjelse i dette strikketøj.
Et par runder i haven når jeg også. Ikke så meget for at fjerne ukrudt selvom der trænger, men mere for at nyde.

En af mine yndlingsblomster er akeleje. Jeg har mange af dem! De allerheldigste af dem står i bede - her er de i nogenlunde sikkerhed for Kvik. Han er nemlig lige kvik nok til at fjerne de yndige småplanter, der så villigt er selvsået mellem fliserne og i græsset. Og der må de altså gerne være!

Det er såmænd ikke fordi han er ordensmenneske (og jeg er da slet ikke); men jeg kan kende forskel på ukrudt og akelejer - det kan han ikke!!!!!!!!!!


11 kommentarer:

 1. Jeg er altså heller ikke til sommer strik, og det strik ser da vildt fedt ud i farvevalg, mums :)) Jeg er også fjollet med akelejer , også dem som er imellem fliserne,sådan en smuk sart blomst som helst ikke vil plukkes

  SvarSlet
 2. Jeg synes altså også, at det er meget nemmere at finde på strik i andet end sommermodeller! :-)

  Super skønne farver du her har fundet frem. Hvad skal det blive til?

  Akelejer er bare så fine at have. Har desværre ikke ret mange.

  SvarSlet
 3. Som sædvanligt har du gang i lækre ting og sager, Lea :-) Glæder mig til at se dig i det store efterårs-skrud!

  SvarSlet
 4. Jeg er bestemt heller ikke til sommer strik :0) så her står den også på trøjer, hvad er det for en model du strikker ?

  SvarSlet
 5. hej Lea. Akelejer er skønne - jeg har også haven fuld. Jo flere , jo bedre :o)
  Jeg er spændt på at se nærmere på dit strik. Hvad er det for en model du strikker ? det ser rigtig flot ud (er vild med tern)

  SvarSlet
 6. Jeg må sige som de andre: Det er smukke, smukke farver, du har sat sammen!
  Akelejer er skønne!

  SvarSlet
 7. Det er vel nok en smuk akeleje:-)
  Jeg er nu heller ikke rigtig til sommerstrik. En sjælden gang kaster jeg mig ud i det, men jeg foretrækker nu uld.

  SvarSlet
 8. Hold da op Lea en ulden frakke - Er den mon af tyrkisk oprindelse? Den glæder jeg mig til at følge med i.
  Jeg har heller ikke fået gang i noget sommerstrik. Havde ellers planlagt noget, men bliver ved at strikke uld. Jeg er ikke gode venner med bomuld og hør, der ikke kan give sig.
  Din akeleje er superflot.

  SvarSlet
 9. Jeg forstår godt hvad du mener - de senere år har jeg ikke strikket særligt mange sommermodeller til voksne. Og jeg kan sagtens strikke i den gode uld selvom det er sommer - god fornøjelse med frakken, den ser ret spændende ud.

  SvarSlet
 10. Efter adskillige sommerting er jeg ved at udvikle uld-abstinenser - så her hos mig ryger der nok også snart nogle efterårs/vinterting på pindene - dine akelejer er meget smukke - jeg har også nogle i haven (selvsåede) - aner ikke hvor de kommer fra, men flotte er de.....jeg troede faktisk først, at de var ukrudt, men jeg kan nu også knapt kende forskel på et juletræ og en mælkebøtte ;o) Glæder mig til at se lidt mere til den frakke - farverne er totalt fede!!!!!
  Kh Karen

  SvarSlet
 11. Så varmt er der jo heller ikke, at man ikke kan sidde med er "lille" uldstrikketøj i mange farver. Det er flotte farver, og jeg gætter på flowerpower frakken. Jeg kan se du strikker i Rennie-garn og det er bestemt også min favorit.

  SvarSlet