lørdag den 27. juli 2013

Hovsa

Det var ikke meningen, der skulle gå så lang tid uden indlæg....... men det gjorde der altså.

Og her kommer også kun en kort update for jeg har stort set ikke strikket hele juli, så der er ikke noget at vise eller fortælle om fra den kant. Hvad jeg så har lavet? Svømmet, hygget med familien, svømmet, hæklet lidt, svømmet, set sandskulpturer, svømmet, købt cykel, svømmet, fundet ud af at cykelformen er ELENDIG, svømmet og........

Jeg har i den grad nydt, at vejret har været til strandture og jeg har svømmet så snart muligheden har været der. Egentlig har jeg vandskræk; er megabange for at få hovedet under vand (på grund af en "nu-drukner-jeg-helt-bestemt-følelse/næsten-nærdøds-oplevelse" som barn), men så længe jeg bare har hovedet over vandoverfladen har jeg det bogstaveligt talt som en fisk i vandet!

Nå ja, så har jeg også dyrket min Instagram-lidenskab! Og må ærligt tilstå, at Instagram nok vil vinde over bloggen, hvis jeg skulle vælge mellem de to....... Det er nemt, hurtigt og hyggeligt!!! I like! Heldigvis skal jeg ikke vælge, så der kommer snart et indlæg mere her på bloggen!
Jeg har stadig ti feriedage foran mig, så måske får jeg strikket lidt....... Skal ihvertfald prøve om jeg kan få et stribet projekt færdigt her i juli! Det kræver vel bare at jeg skifter et par svømmeture ud med et par strikkepinde........

9 kommentarer:

 1. Det er da også med at benytte sig af det fantastiske vejr - jeg synes, det er flere år siden, det har været svømmevejr :-)

  Strikke kan man jo altid de 10-11 mdr om året, hvor vejret ikke er lige så godt ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan da godt forstå, du nyder vejret og kommer ud at svømme. Jeg er selv helt vild med at bade, desværre bor jeg på det nærmeste på jobbet på tiden.
  Fortsat god ferie

  SvarSlet
 3. Det er da også med at nyde det imens vandet er til at holde varmen i,jeg hænger jo bare på på insta,kan godt forstå du kan lide det,det er nemlig dejligt nemt lige at ligge billede og måske lidt tekst på-me like :)).God fornøjelse med din nye cykel,den skal tages i mindre bidder ellers får man bare ondt i r....

  SvarSlet
 4. Jamen kære kære Lea du har da fået svømmet ......og hvor lyder det til at både du og dine omgivelser har nydt det,
  P.s man jo ikke både svømme og strikke samtidig, heldigvis.

  Drømmemanden og jeg har lige trukket et par dage ud af kalenderen helt her nede i lübeck og Kiel ......hold så kaje hvor er det varmt ikke under 29/31 grader og jeg har kun uld og alpaca med strikketøj....... ;-(

  SvarSlet
 5. Det er sjovt, jeg synes Instagram er hyggeligt og genialt og dødsmart... jeg glemmer det bare :)

  SvarSlet
 6. Jamen dog, Lea - jeg tænkt over hvad der mon skete, men jeg synes det er skønt at du nyder sommeren. Så må der jo gang i pindene når vandet bliver koldt ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Lea
  Dejligt at høre fra dig igen. Nej man får ikke blogget så meget her om sommeren, eller strikket for den sags skyld, men det løber jo heller ingen steder.
  Jeg kender ikke instragram, eller bloglovin for den sags skyld, men synes det er en skam hvis strikkesøstrene spredes for alle vinde på hver sine portaler.
  Fortsat rigtig god sommer.

  SvarSlet
 8. Det lyder som om du nyder din sommer i fulde drag og strikketøjet løber jo ingen steder. Forsat god ferie og på gensyn :)

  SvarSlet
 9. Hej Lea . Det er ikke sådan at nå det hele ;)
  Skønt tæt på stranden her i sommerhuset har jeg ikke fået svømmet - for mange brandmænd til min smag. Men jeg nød det meget da vi var på Mallorca .

  SvarSlet