onsdag den 28. december 2016

Mere fra småtingsafdelingen

Jeg håber alle har haft en dejlig jul og forhåbentlig nydt nogle fridage med tid til familiehygge, strik og gode gåture - eller hvordan du nu holder mest af at tilbringe din tid. Jeg har arbejdet en del i julen, så det har set lidt sløjt ud med julestemningen - men pyt, nu venter blot en enkelt vagt på denne side af årsskiftet (og næste år har jeg fri juleaften!)

Før jeg strikkede de Prinsesser, jeg viste i sidste indlæg, havde jeg strikket et sæt til min søster. Dem fik hun i julegave (sammen med et par strømper, jeg ikke fik taget billeder af) og jeg tror, jeg havde ramt plet med farverne

Sådan et sæt prinsessepulsvarmere er jo en fantastisk mulighed for at lege med farver, bruge rester.... Bruge fantasien og måske udelade eller tilføje detaljer.... Jeg har masser af ideer til kommende Prinsesser! Og masser af rester!!!

Igår blev jeg færdig med et par strømper til Den Voksne Datter. Også her har jeg brugt rester. To tråde strømpegarn (Arwetta, Fabel og Mayflower) på pind 4. Og jeg har såmænd strikket dem på ganske almindelige bambus-strømpepinde. Det sker ikke så tit!

Jeg foretrækker klart at strikke strømper med en tråd, tynde pinde og magic loop, men sådan et par tykke strømper her, er jo lynhurtigt færdige og Datteren er glad og vil gerne have flere. Så det får hun! Og næste par strikker jeg også på strømpepinde.... Bare fordi jeg kan - og måske også fordi jeg ikke har nogle ledige rundpinde i den rigtige størrelse ;-)

tirsdag den 20. december 2016

Prinsesser og andre småting

Ja, så gik der jo godt og vel ni måneder uden indlæg.... Men nu fik jeg den ide at prøve at at lave et indlæg fra mobilen og det ser ud til at virke, så der er håb om genoplivning af bloggen!


Jeg har gang i diverse småtingsstrikkerier som strømper og pulsvarmere. For nogle år siden strikkede jeg flere sæt Prinsessen på Ærten (opskrift fra Kastaniestrik) og nu er jeg i gang med nye sæt.





Flere større projekter er undervejs. Blandt andet cardiganen Eng (Annette Danielsen, Strik Naturligvis). Jeg har første ærme på pinden, så mon ikke jeg kan tage den i brug inden længe?!
Jeg strikker den i en tråd supersoft og en tråd Coast og jeg tror, den bliver en favorit!

På snarligt gensyn