tirsdag den 20. december 2016

Prinsesser og andre småting

Ja, så gik der jo godt og vel ni måneder uden indlæg.... Men nu fik jeg den ide at prøve at at lave et indlæg fra mobilen og det ser ud til at virke, så der er håb om genoplivning af bloggen!


Jeg har gang i diverse småtingsstrikkerier som strømper og pulsvarmere. For nogle år siden strikkede jeg flere sæt Prinsessen på Ærten (opskrift fra Kastaniestrik) og nu er jeg i gang med nye sæt.

Flere større projekter er undervejs. Blandt andet cardiganen Eng (Annette Danielsen, Strik Naturligvis). Jeg har første ærme på pinden, så mon ikke jeg kan tage den i brug inden længe?!
Jeg strikker den i en tråd supersoft og en tråd Coast og jeg tror, den bliver en favorit!

På snarligt gensyn

6 kommentarer:

 1. Hvor godt at høre fra dig igen, Lea - du er slet ikke til at undvære :-) Sikke nogle fine farvekombinationer, du har valgt til prinsesserne :-) Eng er sådan en skøn cardigan - tænkte faktisk på her forleden, at Strik naturligvis er en af Annettes bedste bøger - den bliver ovenud flot i lilla :-)
  Og så vil jeg da bare se frem til indlæg i blåt, der er flot og hot og aldrig not, he he - tænkte lige den trængte til lidt udvikling :-) Ha en dejlig decemberdag - måske du har været på nattevagt? :-)

  SvarSlet
 2. Dejligt du er tilbage. Du har været savnet. Skønne ting du har gang i.

  SvarSlet
 3. Dejligt med nyt fra dig :-)
  Fine projekter, du har i gang. Glæder mig til at se cardiganen.
  Du har ret det er lidt nemmere at blogge fra mobil eller iPad - men svært at få billeder sat op .... måske man skulle overveje et grafisk kursus :-D

  SvarSlet
 4. Det er dejligt at have dig tilbage - og sikke da nogle dejlige ting, du har gang i

  SvarSlet
 5. Dejligt at du vender tilbage, de fleste er nu på Instagram og synes at bloggen er for besværlig.
  Flotte prinsesser på ærten.

  SvarSlet
 6. Herligt med en genoplivning af bloggen. Kender godt det med at det går hen at blive besværligt, når først man skal have gang i computeren. ;o)

  SvarSlet