onsdag den 4. januar 2017

Kraka-sjaler

Jeg har altså strikket andet end strømper og prinsesser under mit lange blog-fravær ;-) 

Det er blandt andet blevet til to Kraka-sjaler. Jeg startede med det vinrøde (uld/silke) og før det var færdigt, begyndte jeg på det lysrosa (Isager Alpacca 1). Det vinrøde blev færdigt og så slog jeg op til det sorte (uld/bomuld fra Geilsk; den gamle med længere løbelængde end den hun har nu). 
Jeg er så glad for de sjaler! De er skønne at strikke og skønne i brug. Størrelsen er perfekt. Mønsteret med løbemasker giver dem en dejlig lethed - jeg bruger dem som sjal når det er skuldrene og ryggen, der trænger til et lunt omfavn og som tørklæde, når det er halsen, der trænger!

Det er temmelig lang tid siden, jeg har strikket på det sorte, men nu lader jeg det ligge fremme, så det er indenfor rækkevidde når jeg trænger til afveksling fra strømper og ærmestrik! Og jo, jo, min lilla Eng får da lidt opmærksomhed indimellem. Mangler kun nogle få cm på første ærme, så jeg tror på, den bliver færdig, mens det stadig er vinterkoldt!

Apropos lange cardigans, så kommer næste indlæg til at handle om en særdeles lækker en af slagsen! En, der er færdig!
9 kommentarer:

 1. Fine Krakasjaler! Og i meget forskelligt garn, det giver vel også et forskelligt udtryk.
  Jeg startede også på et - engang - det skal jeg da vist have fundet frem igen.
  Glæder mig til at se din cardigan.

  SvarSlet
 2. Uha, hvor er de fine. Det er sjovt at se, hvor forskellig strik bliver afhængig af det garn, man bruger

  SvarSlet
 3. Dejlige sjaler. Og jeg falder også ofte i sjalsstrik, man behøver ingen strikkeprøver, ingen måltagning, og de passer nemlig altid.

  SvarSlet
 4. Meget fine Kraka-sjaler. EN absolut favorit:-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle skønne sjaler, du har lavet. Det er et dejligt, grafisk mønster og det er nogle rigtig fine farver, du har valgt

  SvarSlet
 6. Kære Lea - pludselig har du blogget flere indlæg og jeg der knap har nået at forstå du er tilbage :-) Kraka var jeg også lige ved at strikke igen, men der kom lige nogle andre sjaler "i vejen" - hvor er de lækre i det skønne udvalg af farver - jeg er helt tosset med det rosa! Hva siger du så? Du er jo stadig en haj på strømpefronten og spytter dem ud - men med de 12 par jeg kom igennem i 2016 har jeg også fået glæden ved dem tilbage, der kommer helt sikkert sokker på pindene i 2017 hos mig :-) Rigtig godt nytår og tusind tak for din søde kommentar - håber jeg får lejlighed til at møde dig igen i 2017 :-)

  SvarSlet
 7. Kraka er et flot sjal. Jeg kan også godt lide løbemaskerne og den lethed, det giver. Dejligt du er tilbage igen. :)

  SvarSlet