tirsdag den 31. januar 2017

De fem par januar-strømper

For god ordens skyld: jeg nåede de fem par i januar som jeg skrev om i indlægget d. 3.

Jeg fik også startet flere par op, men de nåede ikke at blive færdige. Pyt, det bliver de så i februar.... For selvfølgelig fortsætter jeg med at strikke strømper. Indimellem.

Ja, nu glæder jeg mig til at tage hul på februar. På nye strikkeprojekter. Og nye indlæg her.... Også om noget af det, der er svært og kræver lange gåture. Ro. Stilhed. Håb.


6 kommentarer:

 1. SÅDAN, Lea godt gået og hvor er de skønne at se på, sikke en farvelade ☺ Her bliver der også gået meget lange ture - udover mit strikketøj, værn mod alt det svære. Jeg håber du hænger på Lea - også selvom der er udfordringer - som jeg plejer at sige til mig selv - de er der jo alligevel! Ha en dejlig onsdag aften ☺

  SvarSlet
 2. Sikke da nogle fantastiske strømper - og 5 par i januar er altså godt gået
  Lange gåture er godt for både krop og sjæl, det kan vi vist ikke få for meget af

  SvarSlet
 3. Så flotte eksemplarer. Strømpestrik er en rigtig god ting, og så bliver det spændende at se hvad du nu vil have på pindene. Godt at vi kan gå os til ro og stilhed.

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogle fine strømper, du har strikket. Der er noget rigtig fint ved strømper, de er tit meget farverige og så kan man jo nemt tage strømpestrikketøj med

  SvarSlet
 5. Meget lækre farver til alle dine strømper, kan slet ikke lige komme igang med strømper lige nu, men de er jo dejlige at have på her i kulden.

  SvarSlet