lørdag den 9. april 2011

Kaffe, kiler og kæledyr

Jeps, "Kaffe, kiler og kæledyr" er en passende overskrift for både dette blogindlæg og for min friweekend :-)

Der skal drikkes kaffe i litervis! Jeg har noget med små kopper..... Drikker ikke kaffe af krus herhjemme, men gør det når jeg er ude fordi jeg synes det er lidt småfjollet at sige: "øh, kunne jeg bede om en kop istedetfor et krus". Jeg bilder mig helt klart ind at kaffen smager betydeligt bedre når man har den i en lille kop, desuden skal den drikkes mens den er varm og så er det jo passende med sådan en lille portion kaffe og ikke en hel balje..... Min yndlingskop er den lille Mano-kop; jeg har kun én og den er lilla! Og lækker!

Kiler; ja, jeg mangler tre for at være færdig med kroppen på Hvirvelstrøm. Har strikket nul de sidste mange dage! Har været træt, arbejdet, sovet meget lidt og meget dårligt. Nul energi - nul kiler. Men nu satser jeg på at blive færdig her i weekenden. Er svært utilfreds med at strikke så lidt og ikke have noget at vise på bloggen, så nu må jeg igang. Igen!

Kæledyr er der mange af her i huset; og vi er lige blevet beriget med endnu flere idet vores deguer har fået unger :-) Der kom fire små skønne unger og vi kan bruge timer på at studere den lille Degufamilie. De er alletiders kæledyr; sjove og tamme og nemme at passe - de skal bare have et særligt bur, der kan holde til deres stærke tænder!

Udover at strikke, drikke kaffe, gå lange ture med hundene og nusse de små Deguer, skal jeg have plantet nogle krukker til og måske så nogle af de mange tusinde frø, jeg har liggende.... I år vil jeg have lidt mere køkkenhave end sidste år - og jeg vil også have flere blomster. Så jeg må igang.

Jeg skal også læse!!!! Om Triggerpunkter. Blandt andet. Mere om det på et andet tidspunkt.

Nu skal den være
færdig!!!

Yndlingskoppen og
den bog jeg læser/studerer
 for tiden.
 Triggerpunktterapi.
Meget spændende!

Kauni-tørklæde, der skal filtes
når det engang er færdigt.
Har absolut ikke første-
prioritet :-) Der er jo
længe til det bliver vinter!!

En af Degu-ungerne.
Supercharmerende, ikk`?

4 kommentarer:

 1. Ha ha Lea, du kan være min camomille politimand :-))
  Jeg er VILD med din hvirvlstrøm, den bliver SÅ flot!!! Jeg ville have valgt netop den farve hvis jeg skulle strikke den (det skal jeg på et tidspunkt!).

  Held og lykke med kaffen, krukkerne, kilerne og de skønne små kræ! (damn it de er cute!!)

  SvarSlet
 2. Kær unge (sådan en lille håndfuld) - kaffe er godt, og meget kaffe er meget godt :-) Og jeg kan godt finde en lille kop frem til dig, hvis du kommer forbi. Det går da fremad med Hvirvelstrømmen, kan jeg se. Må give Camilla ret i at farven er lækker.

  SvarSlet
 3. Der er da fremgang at spore på din Hvivelstrøm.
  Er en degu en slags tamrotte eller mus? Søde er de ialtfald.
  Vi har en aldrende (selvom han ikke ved det) chincilla, som adlyder sit navn og er fuldstændig tryg ved vores labberdreng. Naturen er nu pudsig.

  SvarSlet
 4. Hvor er den kær den lille unge. Kaffe, strik, læsning og lidt plantning, det lyder som en rigtig hyggelig dag, god søndag ,-)

  SvarSlet