fredag den 15. april 2011

Sneglefart

Hvor er jeg bare langsom for tiden..... Synes alt tager laaaaang tid! Især strik. Øv. Øv. Øv.

Er færdig med cirklen (Hvirvelstrøm). Har ikke slået op til ærme-sjælevarmerdelen endnu. Synes ikke det haster.

Har benådet sommerkjolen. Har endda købt nye pinde til den :-) Nu er jeg så nået til ærmegabet. Måske bliver kjolen færdig til sommer.

Købte lidt nyt grej forleden. Knit Pro. Et par ekstra wirer og pinde. Så kan jeg have gang i rigtig mange projekter på een gang :-) Og så bliver jeg da for alvor langsom!!!!

6 kommentarer:

 1. Det er jo også to store projekter, du har gang i samtidig. Og du kommer da videre på dem, kan jeg se og læse. Inden du ser dig om, har du nyt spændende og måske meget hemmeligt projekt på pindene :-)

  SvarSlet
 2. Hej Lea , hvirvelstrøm bliver du så glad for , når du får den færdig . Det er en dejlig trøje :-) Og pludselig har du din smukke kjole af pindene , den bliver nemlig super ... så pyt om det går lidt langsomt .
  God weekend
  Kh. Birthe

  SvarSlet
 3. Ingen vegne - holder da vist ikke helt - jeg synes dine projekter vokser og ser skønne ud.
  Vi kan allesammen være lidt "strikketrætte" men lysten og tempoet kommer som regel igen - heldigvis :))

  kh Jane

  SvarSlet
 4. Når man har flere ting i gang på samme tid, kan man godt føle at man ikke når nogen vegne. Til gengæld er der også perioder hvor man får flere ting færdige indenfor kort tid - og DET er fedt! (Sådan en god tid er jeg nemlig i nu, efter laaang tids arbejde)

  SvarSlet
 5. Hvor er I søde at give jer tid til at trøste sneglen!
  Håber snart jeg får turbo-strikke-lyst-og-tid så kjolen kan blive færdig, Hvirvelstrøm få ærmer og Nr. 1 komme på pindene......
  Nu er der lige en arbejdsweekend og arbejdspåske forude, men måske når jeg et par pinde indimellem :-)

  SvarSlet
 6. Sneglefart? Jeg synes altså det lyder som om, du har gang i rigtig meget - og mange størrer projekter! Det lyder ikke som sneglefart i mine ører - snarere det modsatte :-D
  Kh karen

  SvarSlet