mandag den 18. april 2011

Lidt Geilsk

Det irriterer mig jo at jeg ikke har noget færdigt-strik at vise frem på bloggen. For hvad skal jeg så blogge om? Min blog er hovedsageligt (men absolut ikke udelukkende) beregnet til skriverier om garn og strik og hvad dertil hører - og så er det da ikke skidesmart at være nybegynder, der strikker i snegletempo og dermed sjældent har noget færdigt at smide på bloggen. Når man nu gerne vil opdatere med jævne mellemrum.

For at bloggen ikke dør helt hen kommer der indimellem indlæg om kaffe, kæledyr og kedelige klagesange over min egen langsommelighed :-)

Idag har jeg dog samlet materiale til et relevant blogindlæg :-) Jeg har nemlig shoppet lidt. Mere grej. Og et kit fra Bente Geil, som jeg længe har kigget på. Jeg glæder mig til at strikke Frit Slag - hvornår det så end bliver og har så iøvrigt flere "geilske planer", men mere om dem en anden gang.

Der kom også lidt flere pinde og en 40 cm wire med hjem. Vil ikke risikere at projekter ikke kan startes op på grund af grejmangel!!!!  

Nå, ja, og så blev bloggen brun og billederne er usamarbejdsvillige og har kastet sig rundt på urimeligt meget plads, men.....jeg er ikke teknikkyndig, så det må være som det er (det brune er med vilje, billedeplaceringen ikke!!).

Garn, opskrift og grej

Tynd rosa uld


 

Frit Slag ( Bente Geil)


6 kommentarer:

 1. Jeg er også igang med frit slag. Jeg tror det bliver super lækkert når det en dag bliver færdigt :o)
  Held og lykke med strikkeriet

  Kh Randi ♥

  SvarSlet
 2. Flot med den brune blog Lea. Du har da været ude af shoppe garn, pinde og opskrift. Det ser godt ud. Kom du et smut til Smidstrup, så kan vi strikke store langsommelige ting sammen, mens vi kører kaffe ind i rå mængder :-)

  SvarSlet
 3. Kan godt lide din brune blog :) Men jeg er især vil med det lækre geilsk garn!! Jeg skal strikke i det igen snart!!

  SvarSlet
 4. Frit slag er bare SAA fin! Det kunne jeg ogsaa finde paa at lave. Jeg synes ikke at det goer saa meget at der gaar lidt tid mellem indlaegene, hellere det og man saa har noget paa hjerte (og pinde):-)

  SvarSlet
 5. Frit slag er dejlig. Den er over 6 pinde og dem har du hurtigt lært udenad, så bare igang med dig. Den farve du har købt, synes jeg er super skøn.
  Tak for besøget på min blog.
  Jeg kommer også her forbi igen, det er en dejlig side du har.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Spændende strik du snart skal igang med. Det teknik kan godt drille i starten ;-)
  God påske

  SvarSlet