onsdag den 18. maj 2011

Af pinden - på nålen

Så kom sommerkjolen endelig af pindene! Har ingen ide om hvorfor jeg har været så forfærdelig lang tid om at få den færdig. Og færdig er jo så meget sagt, for det er kun den strikkede del, der er færdig. Jeg har syet to firkanter på og skal liiiiige hækle og montere 16 firkanter mere. Men jeg har købt en Clover hæklenål, så det er vel ingen sag :-)  Vind og skæv hænger den der på bøjlen. Men den er næsten færdig. Og den bliver god!

Og nu må jeg starte et nyt projekt op.

Måske to. Et til mig selv og et til den kommende niece!


Blødt til babystrik

8 kommentarer:

 1. Den ser flot ud, din sommerkjole, og endnu flottere, når du får smuttet de sidste 16 firkanter af din nye superhæklenål. Hmmm.... Drops garn - har du nu øget dit garnlager igen :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det ualmindeligt lækkert ud Lea!!! Den bliver simpelthen så lækker!! Glæææder mig til at se den med de sidste firkanter!

  SvarSlet
 3. Du er da rigtig godt på vej med sommerkjolen og den ser meget lækker ud.
  Jeg lavede den sidste år i en ren bomuld - der er selvfølgelig meget monteringsarbejde men det lønner sig i sidste ende.
  Glæder mig til at se den færdig.

  kh Jane

  SvarSlet
 4. Den er jo top lækker :-)Glæder mig til at se den med firkanterne. Helt sikker må du starte på noget nyt.Spændende hvad det bliver :-)

  SvarSlet
 5. Den ser lækker ud og når de sidste firkanter kommer på, tror jeg ikke du får den kjole af her i sommer :)

  Der er nok en mere der har været på udsalg i Drops garn :D Det har jeg også

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Den bliver bare såååå lækker den kjole , den er så skøn i den farve :-) jeg glæder mig til at se den færdig ...

  SvarSlet
 7. Sikke dejlige farver - den bliver da total superflot, når de der firkanter lige hopper af hæklenålen og op på kjolen ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 8. Tusinde tak for jeres søde kommentarer.

  Hm, ja, jeg glæder mig også selv til den er færdig :-)
  Skal bare liiiiige tage mig sammen og gribe den der hæklenål....... (suk, og jeg har planer om at hækle et helt tæppe; hvordan pokker vil det gå, når jeg ikke engang kan tage mig sammen til sølle seksten firkanter???).

  SvarSlet