fredag den 6. maj 2011

Snart....

...kan jeg vise lidt færdigt strik. Ihvertfald er jeg godt igang med de sidste pinde på sommerkjolen. Mangler stadig firkanterne, men den strikkede del er snart færdig!

Der er nu mange strikke-forstyrrelser i mit helt almindelige liv :-) De fleste skaber jeg selv! Og dovenskaben - eller skal vi kalde det trangen til at lave absolut ingenting - træder også i kraft indimellem. Det er måske slet ikke så skidt når man tænker over, hvor meget man rent faktisk når på sådan en helt almindelig dag, vel?

Her om et par timer skal jeg med veninde, en kande kaffe og en trailer på plante-shopping her. Jeg har været der de sidste to år og anbefaler det til alle, der gider købe billigt ind til krukker og have :-)

Imorgen står den på svigerfars 90 års fødselsdag med spisning og fest på Aqua i Silkeborg.

Så der bliver ikke meget tid til strik, men plantekøb, familiefødselsdage og lange ture med hundene i sol og skøn natur her i Søhøjlandet er nu også en dejlig måde at tilbringe sin tid på!!

God fredag til alle!
Glad hund har med mig i den
anden ende af snoren lagt
nogle gode kilometer bag
sig i dejligt solskin
   
Jeps, endnu et projekt til
den alenlange to-do-liste

3 kommentarer:

 1. Lækkert med sommerblomster i rå mængder og så til billige penge. Så kan du sidde på din terrasse og nyde blomsterne din færdigstrikkede(hæklede sommerkjole - og måske du kunne byde en veninde på kaffe:-)

  SvarSlet
 2. Skønt med storindkøb af sommerblomster. Weekenden byder jo også på sommervejr :-)Nogle gange er det bare sådan at der ikke sker ret meget på strikkefronten, jeg er inde i en periode lige nu.
  Den kjole er også på min to do liste og jeg går og ser om ikke jeg har garn liggende.
  God tur i byen.
  God weekend

  SvarSlet
 3. God weekend :-) håber du nyder den for fulde drag . der er jo lovet gode varmegrader og sol .... så er det jo så fedt at ha fri , jeg skal på arb 10-17 , så der er nok ikke megen sol når jeg er hjemme ;-)
  Det er ikke nemt med den to do liste he-he , den vokser og vokser :-)

  SvarSlet