fredag den 22. juli 2011

Fødselsdags-fredag


Idag fylder Ældstesønnen 13 år! Så er han officielt teenager!!! Vi har inviteret familien til brunch og fejrer både fødselsdag og det at Den Voksne Datter nu er færdig med elevtiden og udlært salgsassistent. Så den står på familiehygge og strikkepindene holder hviledag.

De sidste par dage har jeg - næsten - udelukkende strikket på Tusindfryd-sjalet. Syren får dog et par minutter i ny og næ mens jeg overvejer om jeg skal trævle op på grund af den dårlige start på hulmønsteret. Skal snart tage en beslutning! Frit Slag er halvvejs, men det holder jeg lidt pause med.

Det er ikke fordi Tusindfryd, Syren og Frit Slag er kompliceret strik, men jeg synes, at jeg har brug for noget mere lige-ud-af-landevejen-strik. Som feks Camomille. Forleden, da Susanne og jeg var i Silkeborg, købte jeg ihvertfald en smuk lys sandfarvet uld til det. Lige så snart trangen til lange pinde med retmasker melder sig, slår jeg op........   

God fredag til alle 

Nyindkøbt lys sandfarvet uld og Rasmillas
Yndlingsgarn fra lageret bliver forhåbentlig
et godt makkerpar

 

4 kommentarer:

 1. Åh, det er nogle dejlige farver til et Camomille - det skal nok blive godt :0)- og tillykke med sønnen!

  SvarSlet
 2. Ja, camomille er fantastisk lige ud ad landevejen strik, og resultatet er fantastisk, jeg har faktisk både gang i camomille nr 3 og 4!! Og med de vilde projekter du har gang i, forstår jeg godt du trænger til noget man kan strikke i blinde :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med teenageren og datterens beståede lære tid.

  Camomille er bare så lækker at strikke, lige ud af landevejen :) Glæd dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Lykke: Jeg er også helt vild med farverne - og det var først da jeg skulle tage billedet det gik op for mig at mine farver er meget lig farverne i hæftet

  Camilla: Uha, både en 3´er og en 4´er - du er sej!!! Glæder mig da for vildt til at se hvilke farver du har valgt til nr 3 og 4.

  Lis: Ja, lige-ud-af-landevejen er det jeg håber på med min Camomille - og jeg glæder mig. Har dog ikke slået op til det endnu.

  SvarSlet