søndag den 3. juli 2011

Hullet Syren

Hm, jeg er da ingen ørn til at strikke hulmønster. De første rækker hulmønster på min Syren ligner noget "gnidderværk" og da jeg endelig - i tredie mønsterrække - fik strikket omslagene rigtigt, synes jeg stadig der er lidt "slinger i valsen". Ihvertfald er hullerne langt fra lige store.

Men jeg synes nu det er ok. Og jeg fortsætter. Hygger mig nemlig med at strikke Syren.

En anden ting jeg også hygger mig med er at kigge på unika håndstrik; jeg er vild med de usædvanligt lækre modeller som Gitte (Wonder Who) strikker. Kig ind og nyd hendes Galleri og Kollektioner!!! Der er mange modeller at nyde.

En af de mange fede modeller fra
Wonder Who
Billedet har jeg tilladt mig at tage fra
Galleri: WONDER WHO Juni 2009Syren - nu med bedre hulmønster
Tror da det er rigtigt nu :-)
Ja, der bliver flere og flere
og det ender med et tæppe!4 kommentarer:

 1. Det ser rigtigt ud, kære Lea, du skal nok få det lært :-) Så længe du hygger dig, skal du bestemt heller ikke give op - al begyndelse er svær, men du er ovre det værste :-)

  Enig i at den "wonder-who" model ser aldeles spændende ud - jeg må vist ind og kikke :-)

  SvarSlet
 2. Lækkert Wonder-who - lige min stil. Fede firkanter og det vil glæde din sofa. Skønt at se, at du har genoptaget Syrenen.

  SvarSlet
 3. Jeg er vild vild vild med dine små fine lapper, geniale farver!!

  SvarSlet
 4. Strikkeheksen: Ja, jeg klør på og håber at jeg en dag når dig bare næsten til sokkeholderne hvad strikkeevner angår :-) Og jeps; der er mange fede Wonder Who modeller og hun har såmænd også en blå kollektion, he, he.....

  Susanne: Du strikker bare dine egne Wonder Who-look-alike-modeller; du har jo en bog med noget der ligner :-) Ja, min sofa bliver glad når jeg sidder i den og strikker med hæklet tæppe over mig!!

  Camilla: Tak, jeg er også helt vild med farverne. Prøver om jeg kan lave en grim firkant, men det kan ikke lade sig gøre. Alle farver bliver pludselig fede sammen :-)

  SvarSlet