torsdag den 28. juli 2011

Tusindfryd vokser langsomt

Jeg har haft et par "strikkefri" dage og så er fakta jo at strikketøjet ikke vokser. Der kommer nemlig (heldigvis) ingen og strikker det for mig, når jeg ikke selv har tid :-)

Det er sjovt at strikke Tusindfryd!!! Ja, ja, omgangene bliver længere og længere og jeg når ikke langt på en time, men det er sjovt og nemt, farverne er fede og jeg hygger mig med det. Og så gør det jo ikke noget at det tager tid!

Kan klart anbefale andre, der synes mønstersjaler er flotte, at gå i gang med et selv. Alene det at udvælge farver til det, er en fryd. Jeg har farve- og mønsterideer nok til mindst tre sjaler mere! Men så er der jo også liiiiige den og den kjole, den sweater og de mange cardigans jeg vil strikke....... Såeh, jeg skal vist bare slukke pc´en og strikke videre :-) Det gør jeg så! Nu!
Det er vist på tide at skifte til en 80 cm wire

12 kommentarer:

 1. Wauv en skønhed, du får strikket. God farvekombination. Me Like

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hold nu op hvor er det flot! Jeg bliver helt glad af farverne :)

  SvarSlet
 3. Det er virkelig nogle fede farver du har valgt Lea, fedt at du ikke er farveforskrækket og bare giver den gas!! Det ser SÅ lovende ud! Glæder mig til at følge med :-)

  SvarSlet
 4. Det ser sørme da godt ud, dit sjal. Smukke farver. Ja det tager jo efterhånden lidt tid at få strikket en omgang, men processen er fed :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det flotte farver du har gang i. Synes nu det går hurtig fremad for dig ;-) Har lidt sort samvittighed, min er kommet til at ligge i strikkekurven, den har fortjent at komme frem, for jeg synes jo også at det er sjovt at vælge farve og vil gerne have den færdig ;-)
  God dag
  Majbritt

  SvarSlet
 6. Skønt sjal du er ved at strikke:-) Jeg får helt lyst til at gå i gang med et også - som om jeg ikke har gang i nok:-)

  SvarSlet
 7. Ja, den pc stjæler hurtigt for meget strikketid - så god ide at slukke ;-)

  Det kan også nogle gange være svært at holde fokus på, at det vi elsker faktisk er at strikke - så er det jo egentlig dejligt at strik tager tid, ikk? Dit sjal ser rigtig dejligt ud, der er basis for at bruge hele farveladen :-)

  SvarSlet
 8. Så smukt det bliver - tror at jeg lige følger med her på kanalen, så jeg ser den færdig.

  SvarSlet
 9. Hold da op , hvor det bliver flot :-) og du er bare kommet langt .... God strikkelyst :-)

  SvarSlet
 10. FLOT OG LÆKKERT!!!! Nu har du lige fået mig overbevist om, at min to-do-liste ikke er i orden, hvis ikke, der kommer sådan et sjal på også.
  Kh Karen

  SvarSlet
 11. Tak for det, allesammen.

  Og god fornøjelse til jer der ER eller går igang med et lignende projekt - det vil jeg glæde mig til at følge.

  SvarSlet