mandag den 12. november 2012

Mønster-dille

Jeg har flere gange skrevet at jeg er mest til det ensfarvede og enkle......og det er jeg altså stadig; det ses bare ikke på min strikkekurv for tiden. Man kunne fristes til at tro, at jeg er blevet afhængig af mønsterstrik; det er jeg ikke! Det er bare en dille. Det går over!

Før dillen fordufter, satser jeg dog på at blive færdig med et par modeller!

Der er ikke de store variationer i mit farvevalg til de tre modeller. Men det er rigeligt med farve til mig. Mig, der jo er til det enkle og ensfarvede!!!

33 kommentarer:

 1. Det ser godt nok spændende ud hver for sig, glæder mig til at se mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak AG.

   Der skal nok komme meget mere undervejs; jeg har det jo med at være længe om tingene og alligevel blogge lystigt om de forskellige modeller. Måske ville de blive hurtigere færdige, hvis jeg strikkede mere og bloggede mindre :-)

   Slet
 2. Wauv hvor er det bare fede farver du har valgt, og sikke langt du er nået

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gitte.

   De første omgange er hurtige og man kan næsten bilde sig selv ind at det ikke er nogen sag at strikke sådan et sjal, men snart bliver omgangene lange, lange, lange.... :-) Men pyt; det er jo hyggeligt strik!

   Slet
 3. Det er simpelthen skønt at se som du går amok, Lea - det er da helt utroligt :-) Her foregår mønsterstrik mere i perioder - og det er længe siden, jeg har haft en periode ;-)

  Men lad os nu se, om du er færdig med en periode, når du har færdiggjort de 3? skønne modeller, du har i gang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, ja, Lene, det er nemt at gå amok i nye modeller.... Og heldigvis kommer ånden nogle gange over mig og jeg bliver rent faktisk færdig med noget :-)

   Mønsterstrik er superhyggeligt at sidde med, men tror bestemt også det bare er en periode/dille. Håber dog det varer ved på den måde at jeg indimellem de enkle modeller også fremover kaster mig over lidt mønsterstrik....

   Slet
 4. ja sikke en strikkekurv. Den ville jeg blive så glad over at kikke ned i.....
  Jeg har faktisk fundet farver frem til Sommer i Tokyo i Isager Highland, da det er blødt og lækkert. Nu skal jeg bare lige have noget andet af vejen inden jeg kan gå i gang.
  Godt at jeg har en mønsterfælle i dig, og at det ikke er en lidelsesfælle....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Bodil, jeg kan jo takke dig for mange gode tips og god inspirationen til mønsterstrik som du altid skriver så begejstret om.

   Er simpelthen så spændt på at se hvilke farver du har valgt til din Tokyo! Gætter i mit stille sind, men tror bare ikke jeg rammer rigtigt! Der er jo et hav af skønne farvesammensætninger!!!

   Slet
 5. mmmm den ser altså godt nok god ud den kurv lækre smukke projekter du har på pindende

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marion.

   Jeg synes også det er smukke projekter - men mon ikke jeg snart trænger til noget ensfarvet?!

   Slet
 6. Kender det godt Lea at strikkekurven eller kurvene ikke altid stemmer overens med ens egenopfattelse. Når man kigger ned i min/mine kurve kan man jo heller ikke se at jeg er sådan en som gør tingene færdig før jeg slår op til nyt.

  Men super flotte ting og farvekombinationer du har gang i

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha, Ulla; det har du ret i :-) Du må ændre dit billede af dig selv som værende "sådan en der gør tingene færdige" og så må jeg ændre mit af at være "sådan en, der kun strikker ensfarvede modeller".

   Slet
 7. Ih hvor er det flot. Er det fuglemønstret til et sjal ? Det er nogle flotte farver du har i kurven. Håber du viser det frem igen når du er kommet længere frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annette - og tak.

   Ja, jeg prøver at lave et sjal a la Flora-sjalet. Der skal nok komme mere undervejs!!!

   Slet
 8. Det ser vildt spændende ud. Håber din "periode" holder til projekterne er færdige

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak; det håber jeg også!

   Fair Isle Tunikaen slog jeg op til for lang tid siden.....håber jeg tager mig sammen til at gøre både den og de andre modeller færdige nu, hvor jeg er i en mønsterperiode :-)

   Slet
 9. Hvor er det da nogle lækre farver, du strikker i

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg havde slet ikke tænkt at de lignede hinanden lidt i farvevalg, før jeg tog billedet. Men jeg må jo kunne lide de farver :-)

   Slet
 10. Kan du godt li´farven lilla Lea :-) - fede ting, du har gang i. Jeg glæder mig til at se mere til dit sjal. Det ser supergodt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lilla er flot :-)

   Faktisk har jeg jo hidtil ikke strikket ret meget i lilla. Kun min Runa-kjole og den er helt lys lilla, så den tæller jo næsten ikke!

   Slet
 11. Hold da op. Har du gang i mere møsterstrik. Det bliver virkelig flot. Det bliver spændende at følge det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annelise.

   Ja, når nu jeg var igang med mønsterstrik kunne jeg lige så godt fortsætte :-)

   Spændt på hvor lang tid der går før jeg slår op til noget ensfarvet :-)

   Slet
 12. Mønsterstrik er altså flot - og sjovt at lave.
  Hvad er det for en du har gang i med fuglene ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, Mona, mønsterstrik er sjovt at lave!

   Det skulle gerne komme til at ligne Florasjalet en dag!

   Slet
 13. Ihh altså Lea hvor du kan, det er skønne skønne farver du har kastet dig over.

  Kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jane!

   Ja, men du skulle da lige vide hvor mange timer (dage) jeg har brugt på at vælge farverne...og så har jeg endda fortrudt nogle af dem undervejs.... Men jeg er jo ikke typen, der trævler op og starter forfra så det må være som det er!

   Slet
 14. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 15. Der er nu noget over mønsterstrikning og så er det nogle skønne farver du er igang med. Mon jeg skulle finde mit frem også . ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes da du skal finde dit mønsterstrik frem :-) Det er et sjal du er igang med såvidt jeg husker.....? Jeg vil ihvertfald glæde mig til at se det når det en dag kommer frem i lyset igen!

   Slet
 16. Nej hvor ser det dog lækkert ud, skønne skønne farver og lækkert mønsterstrik. Jeg glæder mig sådan til at se din Tokyo 2. Nu bliver jeg helt inspireret til at gå i gang med min Tokyo, men der er altså andet, der skal gøres færdigt først.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, Susanne, jeg vil glæde mig meget til at se din Sommer i Tokyo, så skynd dig at blive færdig med det du har på pindene (og se, det er jo garanteret noget superflot strik, så det glæder jeg mig også til at se).

   Slet
 17. Mums lækker farver, lilla er smukt, Glæder mig vildt meget til at se Flora færdigt. :-) Jeg overvejer selv Tokyo men det skal være som cardigan, står i hvert fald helt sikkert på Todo-listen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Jeg er generelt også mest til cardigans, men indimellem får jeg lyst til at strikke en bluse/sweater....

   Vil glæde mig meget til at se din Tokyo-cardigan!! Hvis der bliver tid til den indimellem alle To-do´erne :-)

   Slet