søndag den 25. november 2012

Sparsom fritid

I denne weekend har jeg, i eftermiddagstimerne mellem søvn og nattevagter, endelig fået strikket fod og tå i et par strømper. De har været urimeligt længe undervejs! Men nu er de færdige og jeg kan nedskrive strømpegarnslageret med ca. 65 gram. Der er stadig lang vej til jeg har strikket halvandet kilo strømper og igen må købe strømpegarn........

Vagtplanen for resten af året byder ikke på mange fridage. Først når vi kommer til årets allersidste weekend, lige inden nytår, kan jeg holde fri både fredag, lørdag og søndag. Tre sammenhængende fridage med familien - jeg glæder mig! Meget! Kan ikke huske hvornår det sidst er sket! Og for det ikke skal være løgn har jeg endda også fri 1. juledag så alt i alt får vi fire fridage sammen mellem jul og nytår - det er lige før jeg ikke kan få armene ned af bare begejstring! Og så kan familien ellers få lov at holde nytår uden mig, for da skal jeg på arbejde igen; ladet op med god energi efter de tre sammenhængende fridage :-)

Jeg har selvfølgelig fri nogle enkelte hverdage indimellem og det er heller ikke så skidt for så har jeg chancen for at strikke julegaver i al hemmelighed mens Kvik er på arbejde og drengene i skole. Hvis altså det skulle komme over mig at strikke til andre...... Men jeg har da en lille plan om "noget".

På disse eftermiddage og aftener mellem søvn og nattevagter, laver jeg ikke alverden. Drikker kaffe og strikker lidt. Og efter en tur på biblioteket kigger jeg også i diverse strikkebøger. Bare for sjov. Der er rigeligt igang på pindene, så jeg skal da ikke slå op til nyt.....Vel?
Åh, pjat....jeg skal først møde kl. 22.45 så jeg kan godt nå at slå masker op til en ny model. Jeg kunne også bare nøjes med at slå masker op til første ærme på Sommer i Tokyo 2. Det tror jeg faktisk jeg gør!

9 kommentarer:

 1. Det lyder hårdt, Lea, men du lyder (som sædvanlig får jeg lyst til at sige) som om, du ser positivt på det :-)

  De strømper ser særdeles lækre ud :-) Og jeg er jo i hvert fald ikke den, der vil råde dig til at lade være med at slå op til noget nyt ;-) Det er så herligt med alle de projekter - ren glæde, energi og vitaminer på denne årstid :-)

  SvarSlet
 2. Kl. er kun 19.49, så det er jo for tidligt, at spørge om du holdt til 22.45 uden at slå op til en ny model.

  SvarSlet
 3. strikkeglæde af største grad møder man altså altid hos dig... og er da lidt spændt på om du slog op til et nyt projekt eller "nøjes" med ærmerne :-)

  SvarSlet
 4. Det er godt, du tager dig lidt tid til at strikke i din noget travle arbejdsplan - og man kan da ikke have for mange projekter i gang, kan man?

  SvarSlet
 5. Dejligt du under dig selv lidt opladning med strikkepinde og nye ideer mellem vagterne:-)

  SvarSlet
 6. Hold da op - du ved da hvad du skal få tiden til at gå med !
  men dejligt du kan have nogle sammenhængende fridage i udsigt - omend der er længe til.
  Glæder mig til at se din næste Tokyo.
  hilsen Mon

  SvarSlet
 7. Ej Lea i kunne virkelig bruge en kreativ sjæl til, at lave jeres vagtplaner. Jeg begriber ikke at du ligefrem opsøger bib og kigger opskrift bøger. Jeg tør dårlig nok kigge blog ad fare for mere inspiration..... Jeg har slået op igen ;-)

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 8. Hm - du slår da bare op til noget nyt. Det kan alligevel ikke lade sig gøre at undertrykke trangen ;-)

  SvarSlet
 9. Jeg er enig med Mette G, når først trangen til noget nyt er der, kan man lige så godt give efter med det samme, og du plejer jo at komme i mål med det hele til sidst.
  Jeg kan godt forstå, at det mest bliver til strikkeri og kiggen i bøger med det arbejdsprogram du har. Jeg ved også fra mig selv, at man er tilbøjelig til at slappe af før en aften eller nattevagt, så man har kræfterne i behold til arbejdet, hvorimod når man kommer hjem efter en dagvagt, kan man bedre tage fat, for der kan man jo bare gå i seng, når man ikke orker mere.
  Jeg håber du når det hele, så du kan holde nogle gode dage med familien, når den tid kommer.

  SvarSlet