lørdag den 26. januar 2013

Er jeg nu "sådan en"?

Nevøen har fået gipsen af. Og Moster Leverpostej har strikket endnu et par strømper til ham.

Denne gang har min søster selv været i garnbutik; drengen ville nemlig gerne have et par "leopardstrømper" og sådan noget garn havde jeg ikke på lager. Tirsdag fik jeg garnet og idag har de været her og hente de færdige strømper. Han blev glad! Og vil vist gerne have et par mere. Det vil hans søster også. Og min søster vil også. Hm, her troede jeg lige, at jeg skulle igang med et par strømper til mig selv.....
Strømper i garn fra Hjertegarns Safari-kollektion 
Jeg har nemlig printet strømpeopskrifter ud! Vil prøve at strikke et par strømper, der er lidt mere udfordrende end de almindelige glatstrikkede. Sockwise er fine, synes jeg. Og der er mange andre fine opskrifter i bunken. Flest engelske.

Men lige nu skal jeg altså strikke flere strømper i størrelse ca. 10 år. Om to minutter slår jeg op til et par til niecen.

Og mens jeg slår masker op, kan jeg jo passende tænke over om jeg nu er "sådan én, der strikker til andre".....?! Neeeeej...... Det passer ikke til mit image! Jeg er ego-strikker!

13 kommentarer:

 1. Det er da hyggeligt at være sådan en,dejligt når ens håndarbejde er værdsat ,også selv om det er strømper :)

  SvarSlet
 2. Det er ikke nemt. I disse dage bliver der sat ekstra stor pris på de hjemmestrikket strømper. Jeg har lagt strømperne lidt på hylden et par dage. Jeg haste strikker til en baby som skulle være kommet igår, men kom for 12 dage siden. Jeg skal være færdig i morgen. Jeg har planer.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 3. jeg er nu mest også en egostrikker, synes ikke altid det er særlig sjovt at strikke til andre :-)

  SvarSlet
 4. Det er i hvert fald skønt når ens strik kan bruges af andre og det er nogle fine strømper du laver.
  Jeg er også overvejende egostrikker, men det har mere noget med valg af model at gøre, da jeg foretrækker at vælge selv.

  SvarSlet
 5. De er da for fine de leopard strømper , jeg kan godt forstå de er på ønskesedlen ..... og så syntes jeg i øvrigt at det er smadder godt gået af dig at strikke så mange sokker :-)Respekt :-) jeg ville så gerne at jeg ku tage mig sammen til det , men jeg syntes det er så kedeligt ....

  SvarSlet
 6. Du er verdens flinkeste ego strikker Lea, måske er der en gavmild strikker inden i dig alligevel... :-)

  SvarSlet
 7. Tja - hvis modellen og garnet er OK, har jeg strikket meget både for og til andre og både familie, men jeg har da også løst problemer f.eks. en kollega, som var så lille og tynd, hun havde svært ved at få tøj - hende strikkede jeg en 3-4 bluser til. Så jeg vurderer meget situationen.

  Jeg har også været nødt til at sige stop ind i mellem for at få lavet ønskede ting til mig selv.

  Nogen strikker jeg ting for udfordringen og ikke fordi jeg tror at jeg vil bruge det. Eksempelvis et tørklæde af Ellen Holm - jeg endte med at strikke det for Fandango og så sparede jeg at købe det garn. Jeg tror egentlig jeg har mange forskellige motiver for at strikke.

  SvarSlet
 8. Det kommer jo an på hvem og hvad, om man strikker til andre, vil nemlig også helst selv bestemme hvad jeg tager i hænderne og ikke have hængende over hovedet at nu skal det her også være færdigt. Er blevet tilbudt at strikke til forretninger, men har takket nej, da jeg ikke vil stresse, så er nok også ego-strikker.
  Men flotte er de leopardsokker og dejligt at de små vil gå med det.
  Glæder mig til at se dine egne sokker....

  SvarSlet
 9. Du er sådan en der strikker til andre ! :o)
  velkommen i klubben af de godgørende sjæle, der ikke klarer at høre at nogen skulle fryse tæerne .. :o)
  Strømper er et godt sted at starte til 'andre-strik'. Inden længe står de og rykker i dig for at få bluser, jakker, halstørklæder, huer, - vent bare ;oDD
  Nej det er meget hyggeligt - og dejligt der er nogen der gerne vil have strikketøjet. For kan vi bruge alt det vi producerer selv ? næppe .. ;o)
  god 'strikke-til-andre-' lyst :o)
  - og god søndag.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 10. "Sådan en" er du da engang imellem .....heldigvis ;-)
  Flot mønster
  God søndag
  Jane

  SvarSlet
 11. Ja, tænk at du nu er blevet så skrap, at du "bare" lige strikker det ene og det andet til andre :-) Hold da op, du er bidt af en gal strømpe :-)

  SvarSlet
 12. "Ego-strikker"???? Hm....synes ikke, at du er så god til det med "ego"-delen (hi-hi). Men jeg kan godt forstå, at du får strømpebestillinger - de er da totalt seje de leopard-sokker!
  Kh Karen

  SvarSlet
 13. Det kan da godt være du er ego-strikker. Det skal jeg ikke udtale mig om....men du er et rart, lyttende og omsorgsfuldt menneske på andre områder....I HVERT FALD!

  Kh

  SvarSlet