lørdag den 2. februar 2013

Her i februar....

....vil jeg se om ikke jeg kan få strikket en ufo færdig. To måske endda. Lige nu har jeg fundet Nonea og Honey frem. Måske strikker jeg koncentreret på dem. Måske finder jeg nogle andre frem. Der er nok at tage af!

Faktisk tror jeg, at jeg nærmer mig noget, der ligner en personlig rekord hvad antallet af ufoer angår! Udover Nonea og Honey er der Læsø, Kira, Vibe, Sommer i Tokyo 2, Fair Isle Tunika, Camomille, Skulderblad, Frit Slag, Tusindfryd, Florasjal og en "hemmelig" cardigan, diverse småting som strømper og pulsvarmere og ja, måske har jeg glemt nogle ting.......

Nå, men jeg har da fået et par strømper færdige - min far fylder 71 om en god uges tid og jeg synes han skal have et par gode varme strømper til de lange ture i skoven med hunden. Jeg har strikket dem i en tråd Drops Fabel, print i grønne nuancer, og en tråd ensfarvet grøn. På pind 4. Det tog ikke ret lang tid selvom de er en størrelse 44-46 eller deromkring.

Snart bliver et par mere færdige; de er til niecen! Der er yderligere to par undervejs - og når de er færdige har jeg nået målet og må igen købe strømpegarn.
Nu må jeg en tur ud i kulden med de glade boxere og når jeg kommer hjem og har fået varmen, kan jeg nå et par timers hulkrus inden jeg skal møde på arbejde. Måske bliver det også til et par timers ufo-strik imorgen. Måske bliver februar strikkemæssigt mere spændende end de to foregående måneder har været det...... Og måske kommer der ligefrem indlæg helt uden strømpesnak :-)

12 kommentarer:

 1. Jeg bliver SÅ glad, når jeg læser din liste over UFO'er:-)min er garanteret lige så lang..
  Godt gået, at du snart må købe strømpegarn igen, men pas nu på, lageret vokser hurtigt!
  Og selvfølgelig skal din far da have et par af dine (mange)sokker!

  SvarSlet
 2. Jeg tror ikke at jeg er så tæt på, men som du selv så fandt jeg jo hele tiden noget mere da jeg flyttede hobbyrum, men på den anden side savner jeg heller ikke at købe strømpegarn. Hvad angår ufoer så er jeg også bagud ;-) jeg er jo ligefrem der hvor jeg kunne vælge at slå op til nyt eller gøre rent bord.

  Det sidste sker nok ikke.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 3. Der er da ikke noget galt med indlæg om strømper, faktisk ville jeg da ønske, jeg kunne tage mig sammen til at strikke et par eller to.
  Godt at se, jeg ikke er den eneste med mange UFO'er, måske skal jeg følge dit gode eksempel og få nogle af dem færdige

  SvarSlet
 4. altså ville ønske jeg fik taget mig sammen til at strikke strømper men det er jo ikke min favorit strik.
  Glæder mig til at se, om du får taget hul på bylden med dine ufoer :-)

  SvarSlet
 5. Nu jeg mere rolig, efter at have set din liste med UFOer, ikke fordi jeg tør liste mine :-)

  SvarSlet
 6. Det er da dejligt med mange projekter i gang , der er altid noget at vælge i mellem, noget til koncentration og andet til tanke flugt:-) og det bedste en gang imellem bliver der meget færdigt, når ufo bunken tages i brug:-)
  Jeg ville nu også ønske jeg havde dit overskud til strømpestrik ( min mand ville i alt fald elske det:-))

  SvarSlet
 7. Hej

  Vil altså sige at jeg glæder mig til at se noget af alt det strik du har der ligger.... Når det er sagde så syntes jeg det er hyggeligt med alt det strømpe snak og jeg selv er blivet indspiret til at give strømperne endnu en chance.

  SvarSlet
 8. Ja ja lidt ufo'er har man vel altid Lea.......dem skal du nok få af pindene med din vanlige hurtighed.

  Jeg er virkelig imponeret over alle de flotte strømper du fremstiller, det er jo som bekendt ikke lige min ynglings beskæftigelse, det forhindre mig dog ikke i at ville ønske det var......for er der noget bedre end hjemmestrikkede varme sokker ;-))

  Kh Jane

  SvarSlet
 9. Uhh, hvor er det som sædvanlig lækre ting du har på listen. Strømper er skønne og er populære hos modtageren. Jeg har familie, der ønsker sig hjemmestrikkede strømper meget højt, men jeg kan altså ikke tage mig sammen. Du er heldig, at du har gejsten:-)

  SvarSlet
 10. Jeg beundrer alle dine sokker Lea, men vil glæde mig til at se dig i en Honey en af dagene :-)

  SvarSlet
 11. Hej Lea
  Vildt med de UFO'er - du må jo være meget begejstret for at slå masker op ;oDD
  Spændende ting, du har i kurven. Der er flere af dem, jeg også kunne have kig på.
  Din far bliver garanteret glad for sine sokker.
  god søndag
  Mona

  SvarSlet
 12. Jeg er ellers helt vild med alle dine sokker, så de indlæg bliver jeg ikke spor træt af.
  Du har da lige nogle ufo'er i gang. Imponerende at du ikke taber overblikket.

  SvarSlet