onsdag den 20. februar 2013

Ærmestrik uden klynk

Jeg plejer at pive over ærmestrik. Det gør jeg ikke denne gang! Faktisk er det helt vildt hyggeligt med disse korte pinde vævestrik efter de lange pinde på kroppen!

For en gangs skyld har jeg været strikke-monoton, nå, nej, strikke-monogam....... Har udelukkende strikket på Amalie igår og idag. Der er ellers meget andet, der trækker, men jeg har hårdnakket undladt at give efter for trangen til afveksling.

Takket være monogamien er første ærme snart færdigt. Jeg er kommet meget længere end på billedet, men jeg måtte jo have kameraet frem mens der stadig var lidt dagslys. Helt godt er lyset dog ikke til indendørs fotografering, så billedet er grynet og farverne ikke helt rigtige. 
Der er en grund til, at jeg er strikkemonogam. Jeg har nemlig været så letsindig at melde mig under fanerne ved Lindses Strik Dansk KAL med Amalie også..... Startede med Frit Slag og da jeg slog op til Amalie, tænkte jeg at den da også skulle med. Og hele ideen med den KAL er altså, at vi skal strikke danske modeller og at de skal være færdige med udgangen af februar!

Og nej, Frit Slag er ikke færdigt endnu, men det bliver det måske.... Når jeg er færdig med Amalie!

12 kommentarer:

 1. Du er så sej Lea. Dét eneste der går rigtig godt for mig pt er at købe garn.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 2. Lidt konkurrencemenneske er man vel altid:-)
  Jeg glæder mig til at se trøjen færdig.

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor ser det godt ud, du er kommet meget langt, meget hurtigt.

  Det er vist også noget af en udfordring du har taget op......jeg hepper !!!!

  Jane

  SvarSlet
 4. WOw , du er kommet langt med Amalie , det ser godt ud .... jeg har taget kampen op med sokker og strømper , så Amalie ligger helt stille .... Du bliver vist færdig langt før mig ;-)

  SvarSlet
 5. Der kan man se, konkurrenceelementet er vist lige noget for dig. Amalie ser godt ud og jeg hepper!

  SvarSlet
 6. hej Lea.
  Det ser rigtig godt ud. Vævestrik ? det har jeg vist endnu til gode, men skal da heldigvis snart på kursus hos Ellen Holm, så jeg kan få det lært :o)
  Spændende med disse KALs. Er du på ravelry ?

  SvarSlet
 7. Jeg hepper lige, og så skal jeg vist have set nærmere på Amalie, ser jo rigtig spændende ud

  SvarSlet
 8. den ser da bare rigtig flot ud :-) bliver en topnice trøje :-) hepper på at du når det :-)

  SvarSlet
 9. Ser rigtig godt ud .. pas nu på med ikke at blive stresset ... thi hi

  SvarSlet
 10. Den bliver superflot Lea, den fremtræder fuldstændig anderledes i de farver du har valgt.

  SvarSlet
 11. Oj, den bliver flot, Lea - og du er jo kommet så langt, så langt :-) I dag, de jeg var sammen med strikkesøstrene og havde Frost med!!! så fik jeg også bare at vide, at jeg sku tage mig sammen og lade være med at pive mere over den trøje og så bare få den lavet ;-) Synes nu nok et klynk kan være på sin plads en gang imellem, men flot at du har klaret et helt ærme uden ;-)

  SvarSlet
 12. Flot Flot, ja ærmer er bare noget ... at lave, men vi vil jo gerne have andet strik end kun veste, så.... Skønt at man endelig kan se modellen Amalie ordentlig. På den røde model er det meget svært at se mønstret.

  SvarSlet