søndag den 16. juni 2013

Garnstafet

Lørdag morgen mødtes jeg med Carina på rutebilstationen i Aarhus. Målet var at have en hyggelig dag og det indebar naturligvis, at vi måtte besøge nogle af byens dejlige garnbutikker. De havde som bekendt inviteret til Garnstafet.

Jeg havde på forhånd bestemt mig for at købe garn til Tankestreg til niecen og til sådan en i størrelse to år, går der kun 3 nøgler garn. Til gengæld brugte jeg urimeligt lang tid på at kigge farver og prøve at træffe et valg, da vi var i Strikkepinden og den lille Zebra. Bente Geil var i butikken og både hun og Carina synes mine farveforslag var for kedelige :-) Så jeg endte med at følge Bentes forslag og så kommer der altså kulør på niecen (når engang jeg får strikket kjolen til hende).

I Fandango hilste jeg på Tine og det lykkedes mig på forunderlig vis at komme ud af butikken med et meget beskedent indkøb; en Addi hæklenål. Der var fristelser nok allevegne, men man må sige, at jeg forstod at dyrke begrænsningens fine kunst hele dagen.

Vi nåede rundt til ialt 7 garnbutikker. Alle steder blev vi taget godt imod og alle steder var der fyldt med garn-glade kvinder (og en enkelt mand, der skyndte sig at fortælle, at han altså bare var med konen). I mine øjne et meget fint og hyggeligt arrangement de aarhusianske garnbutikker har taget initiativ til.

To sæt Addi Lace rundpinde stod på min beskedne indkøbsseddel; en 3´er og en 3½´er. Dem glæder jeg mig til at tage i brug. Som det også fremgår af billederne, købte jeg lidt strømpegarn. Og ja, jeg er i fuld gang med at strikke strømper efter en lille pause. Har både færdige og halvfærdige strømper liggende! De kommer nok på bloggen en af dagene.....

12 kommentarer:

 1. Det lyder som et virkelig hyggeligt arrangement - 7 strikkebutikker på én dag må kunne gøre enhver strikker glad :-)

  SvarSlet
 2. Hej
  Er enige med dig det var en hyggelig dag. Min søster og jeg cyklet rundt og nåde hele ti butikker og hov kan da se at jeg er kommet på billede fra strikkepinden og den lille zebra. Da jeg står uden for sammen med min søster og hun har stadig sin cykelhjælen hihi.

  SvarSlet
 3. Dejlig dag som endte med en våd fornøjelse, du skal nok blive glad for de Addi pinde,og de farver til tankestreg er da fantastiske, 2 år SÅ skal der farver til. Der blev fravalgt garnstrafet til fordel for en hyggelig kop kaffe på Sigfreds kaffebar sammen med Elin, vi tænkte vi havde garn nok - smiler

  SvarSlet
 4. Dejligt du kom til garnstafet - for mig faldt det sammen med ferie på Læsø, så jeg har tænkt misundeligt på jer. Ikke at jeg ikke har det skønt her - for det har jeg, men man vil jo gerne have det hele med :-)

  SvarSlet
 5. Det lyder som en skøn tur! Flot garn du har fået købt!

  SvarSlet
 6. Lyder som en dejlig dag - og selv om du har fået samlet en lækker bunke garn, så må jeg sige, at du har udvist et fantastisk mådehold......7 garn butikker kunne nemt have været lig med, at der skulle bruges en trailer til at transportere "byttet" ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 7. Den tankestreg bliver da for laber :-)

  Det lyder som en skøn garn-bytur - det gad jeg også godt!

  SvarSlet
 8. Hold da op som du kan beherske dig - det er da helt fænomenalt ;-) Det var aldrig gået, hvis jeg havde været med :-)
  Tror også det bliver en rigtig fin tankestreg :-)

  SvarSlet
 9. Lækre indkøb - gad vide om vi lige er gået forbi hinanden, for jeg var også i Strikkepinden og den lille zebra og hilse på Bente Geil og derefter i Fandango og hilse på Tine og Sys.

  SvarSlet
 10. Hvor hyggeligt med sådan en garnstafet :o)
  og vildt at du alligevel kunne beherske dig så meget. Du må virkelig have været stålsat ;o)

  SvarSlet
 11. lyder hyggeligt med sådanne en garnstafet :-) imponerende at der ikke røg mere garn med hjem :-)

  SvarSlet
 12. ;-) alt hvad jeg strikker pt ender i L... Øv, vi er lige kommet hjem fra Rhodos idag uden garn. jeg så ikke minder end 2 garn butikker. Den ene havde lukket og den anden droppede jeg da jeg havde gået hele dagen rundt i byen og valget stod imellem at gå op til butikken eller tage bussen "hjem" til poolen.

  Fine ting du ik samlet dig sammen. Jeg har endnu ikke købt strømpegarn ;-)

  Kh

  Ulla

  SvarSlet