lørdag den 1. juni 2013

Hm, hvor mange......

.... nye modeller kan jeg slå masker op til uden at skæve til bunken af ufærdige modeller?

Lige nu strikker jeg tern. I lækre farver. Det skal nok blive godt.
Da jeg er så rundhåndet med nye masker bliver der næppe noget færdigt foreløbig. Pyt; jeg hygger mig, slapper af og nyder hver en maske - og det er essensen af mit strikkeliv: det skal være sjovt, afslappende og uforpligtende.

Når det er sagt, så skæver jeg altså indimellem til de ufærdige modeller og jeg strikker også (lidt) på nogle af dem. Mest på sjalet. Og det lykkedes mig at strikke nogle cm med fint farveforløb. Det skulle gerne fortsætte resten af den lange vej mod et færdigt projekt............

12 kommentarer:

 1. det er nogen fine farver, ikke et ord om strikkerier der ikke er færdige:) syntes selv det r mest spændende at starte nyt:)

  SvarSlet
 2. Smukke farver! Og mon ikke vi er mange, der kender det der med lige at startet noget nyt op. Jeg prøver at begrænse mig, men det er ikke nemt ;-)

  SvarSlet
 3. Åh det er en svær kunst, men jeg prøver altid kun at ha' to igang :0) det kniber :0) god lørdag

  SvarSlet
 4. Smukke farver til tern - smiler, jeg starter også glad op på nyt, noget bliver aldrig til andet end start, det bliver altså fint dit flora, og du har fuldstændig ret, man SKAL hygge sig med sit håndarbejde

  SvarSlet
 5. Du kan jo lægge det ufærdige strik lidt væk, så du ikke kan sidde og skæve til det hele tiden; det giver bare dårlig samvittighed ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg tror, det er en subd indstilling, du har. Der er jo ogsånnoget dejligt ved at kigge på garn og slå op og drømme...

  SvarSlet
 7. Nøj hvor ser det lækkert ud Lea!!!! Smukke brune nuancer, det glæder jeg mig til at se mere til!

  SvarSlet
 8. uhh. jeg skal virkelig tage mig gevaldigt sammen, for ikke hele tiden at starte noget nyt op!
  Har lovet mig selv, at der højst må være 2 ting i gang af gangen. Men så snart et projekt næsten er færdigt, så kribler det altså for at gå igang med noget nyt.
  To-do-listen er godt nok lang! :-)

  SvarSlet
 9. Jeps - vi skal lyststrikke af hjertens lyst. Men det er nu også ganske dejligt at blive færdig med noget, og iklæde sig noget helt unikt.

  SvarSlet
 10. Det er da godt nok et godt spørgsmål, som jeg osse gerne vil ha besvaret ;o)
  ... sikke en stak flotte farver.

  SvarSlet
 11. Bare klø på, Lea, man skal nemlig hygge sig med det og glædes ved at vælge og sammen sætte farver. Og mon ikke der alligevel bliver lidt færdigt en gang i mellem ?

  SvarSlet
 12. Hvor var det, jeg læste det fantastiske blogindlæg, om de der UFO'er, der ikke eksisterer? Sådan er det nemlig - man skal indrette sine strikkerier, så de passer til en selv - og strik er = HYGGE, og jeg nyder, at se dine projekter, for det giver mig en masse inspiration - så klø på med alle dine fantastiske strikkerier - jeg følger hver maske :-D
  Kh Karen

  SvarSlet