mandag den 14. oktober 2013

Øh.....

.......det går da ikke så godt med at opdatere bloggen....

.......heller ikke med at strikke Ravello-ærmerne færdige! Det tog en uge at strikke hele kroppen, men så kom jeg jo til ærmerne og dem er jeg pr. tradition ikke begejstret for og er derfor urimeligt lang tid om dem. Alle former for overspringshandlinger prioriteres højt - blot for at udskyde de ærmer som altså alligevel før eller siden skal strikkes.
Læsning blev den mest tidsrøvende overspringshandling i sidste uge! Læste med stor fornøjelse både en Karin Slaughter krimi, Lars Keplers Ildvidnet samt Jo Nesbøs Panserhjerte. Så løb jeg tør for bøger og måtte ud og købe et par stykker mere!

Prøver ihærdigt at overbevise teenagersønnerne om, at det er SÅ FEDT at læse, men jeg har overhovedet ikke succes med det foretagende!!!! Da Ældstesønnen så forleden kom hjem med en bog fra skolebiblioteket, sagde Yngstesønnen: "Mor, du skulle ikke have holdt det foredrag om bøger igår; du ødelægger ham jo". Det skal lige bemærkes at det ikke var min begejstring for gode bøger, der havde inspireret ham til at gå på skolebiblioteket, men derimod hans dansklærer, der forventer en boganmeldelse om et par uger.......

Til gengæld går det ok med strømpestrikkeriet; Kvik har fået et par bordeaux strømper og jeg har fået to par stribede (og har nu strikket 21 par strømper i år)
 

Jeg har arbejdet hele weekenden og har derfor fri idag og i morgen. Måske slår jeg op til endnu et par strømper. Måske strikker jeg ærmer. Måske læser jeg en bog.

13 kommentarer:

 1. Kald du bare 3 par strømper for en overspringshandling:-)
  Specielt det midterste par er meget flotte i farven.
  Jeg strikker jo også Ravello, kroppen gik lynhurtigt. Det ene ærme er færdigt (samtidig med, at jeg strikkede to babytrøjer - se det er min overspringshandling...)

  SvarSlet
 2. Tsk tsk Lea,få nu strikket de ærmer,på macic loop med dem så er de overstået på eén gang :))

  SvarSlet
 3. Jeg synes det ser dejligt ud. Mit liv er også fyldt med overspringshandlinger, strik skal være lystbetonet, ikke præget af pligt :-)

  SvarSlet
 4. Højst eet par strømper mere - og så må du igang med de ærmer.

  SvarSlet
 5. Flotte sokker! Jeg kender det godt når man først kommer i gang med at læse krimier så er det ikke til at stoppe igen. Jeg læser Jussi Adler Olsens bøger "Kvinden i buret" osv. lige nu og de er vildt gode. Du må jo i gang med de ærmer ellers bliver det jo en ærmeløs bluse og det dur´jo ikke :0)

  SvarSlet
 6. lækre sokker... jeg plejer at overbevise mig selv om, at jeg virkelig mangler den bluse lige her og nu og det vil være så fedt at have den på til de bukser og den nederdel nogen gange hjælper det på min ærmestriksfobi... eller kan man overhovedet kalde det det......
  fede sokker....

  SvarSlet
 7. Jeg er ikke sikker på, jeg forstår, hvorfor du ikke gider at strikke ærmer, når du strikker så mange par sokker, som du gør - jeg vil til hver en tid heller strikke ærmer, det er da meget lettere :-)

  SvarSlet
 8. Jeg er imponeret over dine overspringshandlinger, der er da nogle skønne ting der kommer ud af det :-)
  Ville blot ønske jeg selv kunne tage mig sammen til at strikke et par strømper, men da vælger jeg nu hellere ærmer.

  SvarSlet
 9. fede strømper du har fået strikket - og nej, ærmerne er ikke sjove. Men når de er færdige, er glæden desto større ;o)

  SvarSlet
 10. Come on, Lea, få nu strikket de ærmer, så vi kan se den færdig ;-) Det er altså en sjov ting, at der sådan er nogle dele, hvor man pludselig ikke synes, det er sjovt at strikke. Måske du skulle øve lidt mindfullness - øve dig på at være i processen, nyde at flytte hver eneste maske, he he ;-)

  Jeg er totalt imponeret over din strømpebeholdning, ville ønske jeg ku få taget mig sammen, men det bliver da allertidligst, når specialet er overstået.

  SvarSlet
 11. Sikke mange lækre sokker du får lavet, altså når ikke du spolerer din sønner med litteratur ;-) Jeg gør også forsøget herhjemme - men har heller ikke ubetinget held med overtalelserne :-)

  Glæder mig til at se Ravello med ærmer - jeg hepper!

  SvarSlet
 12. Jeg hepper på de ærmer Lea, du når ikke at fryse tæerne alligvel med alle de lækre sokker :)

  SvarSlet
 13. Det ser altså godt ud med de stribede ærmer ... og jo, det er et problem med de ærmer, spc. fordi der er to og de er ens.... sådan har jeg det med strømper ;o)

  SvarSlet