tirsdag den 5. november 2013

Ih og åh og hvor er det pænt

I lørdags var jeg i strikkecafé i Garn10 og det var som altid superhyggeligt og meget inspirerende. Helle er den bedste værtinde, man kan forestille sig og mon ikke også det er derfor, at så mange glade strikkere finder vej "ud på landet"?

I det gode selskab bliver der strikket og snakket i ét væk - jeg var der i syv timer i lørdags; det føltes som to! Selvom tiden fløj afsted nåede jeg at handle lidt :-)
Farven Fig er blandt mine absolutte favoritter og jeg købte 300 g, så jeg har nok til en trøje. De andre farver er supplement til igangværende projekter. Men ih, altså, når jeg ser farverne her - så smukt - får jeg jo lyst til at strikke dem sammen i "noget stribet".........eller måske i Annette Danielsens Gekko.......eller en af de utallige andre modeller, jeg har på listen!

Gekko havde jeg egentlig tænkt mig at strikke i den lækre uld/silke herunder - inspireret af en smuk udgave jeg så i strikkecafeen. Måske gør jeg det også....

Farverne er helt vidunderlige sammen; desværre for lyse på billedet, men åh, så smukke i virkeligheden!

Ja, det var så bare et lille "se-jeg-har-købt-garn-igen-indlæg"! Så gik der tid med det! Ventetid...... Den Voksne Datter er på vej fra Sjælland; hun er nok fremme lidt over midnat. Jeg glæder mig til gensynet! Det er tre måneder siden sidst!

Og ja, jeg strikker altså videre på de der Tokyo-ærmer, mens jeg venter på Datteren......

9 kommentarer:

 1. Enig - et er dejlige farver, dem kan man absolut sukke over. Åh, når du var i Garn10, ærgrer jeg mig endnu mere over at jeg ikke var der i lørdags. Jeg lurer altså også på Gekko - hvem havde strikket den og i hvilke farver?

  SvarSlet
 2. Fig er en skøn farve,
  Gekko er en skøn bluse.
  Det er nogle fine farver du har sat sammen.

  SvarSlet
 3. Uha, så lækre farver garn, du har købt. Jeg er selv vild med Fig, har en kjole i den farve - må vist overveje en cardigan i farven :-)
  Hvor er det skønt, din datter kommer på besøg, det er ikke altid sjovt at have dem boende langt væk

  SvarSlet
 4. Det er helt bestemt nogle skønne farver du har sat sammen. Jeg er spændt på hvad du finder ud af med dem. Og Tokyo ærmet vokser jo nok stille og roligt ;o)

  SvarSlet
 5. Man kan godt fornemme skønheden i de farver - trods lyse billeder.
  Glæder mig til at se hvad du finder på :)

  SvarSlet
 6. Godt med sådanne indslag, det gør jo at vi andre heller får så dårlig samvitihed når det også sker for os.
  det er fed garn du har fået købt. og dejlige farver....

  SvarSlet
 7. Pokkers også - jeg havde lovet mig selv at jeg skulle med til den næste lørdags-strikkecafe i Garn 10 - men det smuttede da helt for mig!!
  Jeg har været der en enkelt gang og du har ret: super hyggelig og som ny føler man sig rigtig godt taget i mod!!
  Garn 10 er i øvring også mit faste garnindkøbssted. Fra Brabrand er det bare SÅ meget lettere og hyggeligere at køre ud til Helle frem for en butik i byen :-)

  SvarSlet
 8. Ærgerligt, at det ikke er lidt tættere på, det lyder som et hyggeligt sted, kan huske at Irene talte en del om det :-)

  Garnindkøbsindlæg er altid skønne - der er jo ikke noget som at gå og glæde sig til et nyt projekt, nusse lidt med garnet, se på farverne og så videre og så videre ;-) Du skal nok få de Tokyo-ærmer færdige inden længe :-)

  SvarSlet
 9. Lækre sager du har fået indkøbt der og elsker at se hvad andre køber af garn :-) glæder mig til at se hvad det ender ud med... Men glæder mig først og fremmest til de ærmer der er blevet strikket :-)

  SvarSlet