tirsdag den 19. november 2013

Ærmer!!!

Man skulle næsten tro, jeg er begyndt at elske ærmestrik!

Det er jeg nu ikke, men ikke desto mindre strikker jeg ærmer. I flertal. Og det er altså ikke bare fordi jeg har to arme, men fordi jeg har så mange ufoer, der er strandede netop der, hvor ærmestrikkeriet skulle være sat ind.

Nu sætter jeg ind. Med ærmer til både Sommer i Tokyo 2 og Syren. Og håber på langvarig ærmestrikkegejst! Så får Honey nemlig også et par længe ventede ærmer.
Ja, ja, man har jo lov at håbe......... Så jeg håber! Og strikker ærmer!

8 kommentarer:

 1. Jeg hepper videre - jeg synes altså de skønne projekter i de flotte farver skal ud over rampen.

  SvarSlet
 2. Jeg hepper også, skønne skønne strik som mangler ærmer, min taktik er begge to på magicloop indtil der er masker nok til lille rundpind

  SvarSlet
 3. De bliver så fine ;)
  Hep,hep .......

  SvarSlet
 4. Hvor er du flittig, men det er også bedst med ærmer i trøjerne på denne årstid:-)

  SvarSlet
 5. Sådan skal det lyde, bare klø på

  SvarSlet
 6. Må trække på smilebåndet - og fik et sjovt billede af, hvordan alle modellerne kunne omdannes til veste ;o) - Nej , det er godt du har kastet dig ud i ærmerne. Og du bliver SÅ glad bagefter :o)

  SvarSlet
 7. Du skal nok nå i mål - som du plejer :-) For søren, hvor har du egentlig gang i meget. Lige om lidt har du så åbenbart 3 helt nye trøjer - det er da fedt :-)

  SvarSlet
 8. Jeg måtte altså også trække på smilebåndet, du har en pragtfuld sans for humor, som bliver god at lune sig ved, når nu alle trøjerne bliver til veste i stedet for.
  Iøvrigt kan jeg godt genkende det. Har selv 3 projekter liggende, der kun mangler ærmer - så jeg er ikke et hak bedre.

  SvarSlet