mandag den 4. november 2013

Mere ærmestrik

Så strikker jeg ærmer igen!

Da jeg genoptog strikningen på Sommer i Tokyo 2, manglede jeg omkring 20 omgange på kroppen. Da jeg blev jeg færdig med dem igår slog jeg straks op til ærmerne! Straks! 
Ganske som med Sommer i Tokyo 1, sker der "noget" når jeg kommer til ærmerne...... Jeg synes pludselig ikke mønsteret er overskueligt og skal kigge i diagrammet med jævne mellemrum - og strikke baglæns indimellem. 

På 1´eren klokkede jeg endda også i farveskiftet og strikkede indtil flere omgange med den forkerte farve..... Her på 2´eren har jeg kun strikket en halv omgang baglæns - indtil videre!!!! Men hvad kan det ikke nå at blive til; jeg er jo kun lige begyndt på ærmet....suk...... Og jeg ved virkelig ikke, hvor det går galt for mig, så jeg kan ikke engang forebygge :-)

Det kan ikke kun skyldes, at der er udtagninger i ærmet (hvorimod kroppen blot strikkes lige op med uændret maskeantal) og det skyldes altså heller ikke min manglende begejstring for ærmestrik! 

Jeg kan strikke Tokyo-krop uden at kigge i diagrammet! Men jeg klokker i Tokyo-ærmerne! Mønsteret er det samme - det er mit overblik bare ikke!

Nå, men nu, dybt koncentreret, vil jeg strikke videre.........

8 kommentarer:

 1. Sikke flotte farver sammen, glæder mig til at se mere :0)

  SvarSlet
 2. Tihi jeg har samme problem, sig lige til hvis du finder løsning på hvorfor det lige pludselig er vanskeligt at strikke mønstret på ærmer?

  SvarSlet
 3. På med skyklapperne, så du kun kan se opskrift og strikketøj og så derud af, så er din smukke bluse snart færdig

  SvarSlet
 4. Skønne, skønne farver - den bliver flot når du bliver færdig. Kan du ikke dele med nogen, der må da være nogen som synes ærmestrik er overskueligt ;-)

  SvarSlet
 5. Hold da op som du bare styrer for vildt med de ærmer :-) venter i spænding på resultatet :-)

  SvarSlet
 6. Flotte farver og jeg er hepper på du ikke skal strikke baglæns :)

  SvarSlet
 7. Det kan nok være noget udfordrende med mønster :o/ . Den sommer i Tokyo ser ud til at blive enormt flot - farvesammensætningen er lige i øjet. Jeg glæder mig til at se den færdig. Og pøj pøj med ærmestrikningen :o)

  SvarSlet