tirsdag den 11. februar 2014

Tempelblomst # 2

Lørdag aften kunne jeg lukke sidste maske af inden jeg tog på job; søndag fik jeg vasket den og mandag fik jeg lokket Yngstesønnen ud for at tage et billede. Som altid kniber det med lysten til at agere model, men jeg gjorde det...... Og Yngstesønnen agerede fotograf; trykkede på knappen, men fortalte mig ikke, at Tempelblomst sad helt skævt. Han lyttede vist heller ikke, da jeg sagde, at han skulle undgå at få for meget af udendørsrodet med.....og nu er det som det er; jeg øver mig i at være ligeglad (det lykkes ikke - havde det gjort det, havde jeg jo ikke haft behov for at skrive om det her.....! Så enten må jeg øve mig noget mere eller også må jeg ud og rydde op!!!).
Jeg synes min blå Tempelblomst er fantastisk! Jeg har strikket den på pind 4,5 med to tråde Knoll Supersoft, farve Denim. Jeg er ret sikker på, at den bliver mit yndlings-"overtøj" til foråret. Den er lækker. Og blå! Den farve blå, jeg godt kan lide. Måske kan jeg snart lide flere blå nuancer.....
Den har været skøn at strikke. Enkel og ligetil. Har strikket den længere end ADs opskrift angiver (og dermed også længere end min rosa udgave) og det vil jeg gøre igen. Hvis altså jeg en dag beslutter mig for at strikke en tredie Tempelblomst!
Det gør jeg ikke foreløbig! Har rigeligt på pindene og en overflod af planer om kommende strik. Der er så meget, der trænger sig på..... Måske fordi jeg ikke strikkede meget andet end strømper sidste år og nu må indhente noget af det forsømte trøjestrik. Måske fordi der bare er kommet alt for mange lækre nye modeller. Måske bare fordi jeg kan. Og vil.

Nu skal jeg snart gøre klar til at gå - uvant tidligt - i seng. Bliver hentet af en skøn veninde kl. 10; vi skal tilbringe hele dagen i hendes "værksted" med lærreder, pensler og maling. Og kaffe! Det er et par år siden, jeg sidst har malet, så det bliver helt sjovt at slå sig løs på et lærred igen.

Strikkepindene holder derfor tirsdagspause, men onsdag er jeg igen at finde i den gode strikkestol og mon ikke Tuk Tuk så vokser nogle centimeter?!!!

18 kommentarer:

 1. Hvor er den pæn! Inden længe skal jeg i gang, enten med tempelblomst eller med en anden poncho der hedder påfuglen...jeg glæder mig.
  Lækker farve du har strikket i :-)

  SvarSlet
 2. Den ser rigtig skøn ud, din nye tempelblomst i blå. Jeg kan godt forstå, hvis den ender med at blive brugt rigtig flittigt. Tænk ikke på rodet, du skulle se hvordan der ser ud foran min hoveddør ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den flot, ogmeget klædelig. God ide med den ekstra længde. God fornøjelse med maleriet:-)

  SvarSlet
 4. Lækker! Kan godt lide længden. Skøn farve.

  SvarSlet
 5. Wauw hvor er den bare super flot og vild flot farve! ! Mht rodet så ser vi det slet ikke for det der betyder noget er jo det du har strikket. Der kan jo ikke både være tid til at strikke, male og alt det andet som er meget sjovere at lave end at rydde op. Ha en god dag!

  SvarSlet
 6. Hvilket rod? Og hvor den er flot, din tempelblomst.

  SvarSlet
 7. Hvor er den flot, helt vild med farven, den er så anvendelig til alt.
  Og ja, de der teenagere.....

  SvarSlet
 8. Jeg synes din Temåpelblomst er blevet god og farven er rigtig god - den går jo næsten til alt. Skønt med mange planer, de står også i kø hos mig.

  Min plan er at komme til Garn10 imorgen ;-) Jeg håber vi ses.

  SvarSlet
 9. Sikke skønne modeller, både dig og tempelblomst :-) Lækker farve.

  SvarSlet
 10. Skøn tempelblomst og super lækker farve :)

  SvarSlet
 11. Den er rigtig flot din tempelblomst. Jeg synes du er en god model, og du kan roligt trøste dig med, at sådan ser det også ud udendørs hos os andre :)

  SvarSlet
 12. Den er bare så fantastisk flot. Og det er bestemt en god ide med den lidt ekstra længde - det tror jeg også jeg vil gøre, når jeg kommer så langt som til at kaste mig over tempelblomsten.
  Mht. rodet - så er der noget der er nemt at gøre. Billedrediger ;o) - skaler og beskær - så er du ude over det, og du får billedet som du vil have det ;o)

  SvarSlet
 13. Flot Tempelblomst du har fået dig :-)

  SvarSlet
 14. Du har helt ret, den er fantastisk og den klæder dig godt.
  Hvad for noget udendørsrod?

  SvarSlet
 15. Den er superfed og klæder dig rigtig godt...

  Og ja det med at være ligeglad med rod og nullermænd kræver øvelse... Jeg er blevet rigtig god til at ignorere det... men har nu også prøvet at være nede med stress to gange så det gider jeg ikke igen.. Iøvrigt kan jeg absolut intet rod se på billedet og har endda taget mine briller på....

  SvarSlet
 16. Øv du dig bare - det nytter ikke at hænge sig i den slags bagateller og hvad er det for noget rod, du snakker om? ;-) Du ser super godt ud i din nye Tempelblomst, jeg er totalt misundelig og nu 100% sikker på, at den må jeg strikke - blåt er jo simpelthen flot og godt ;-) Tror, jeg skal huske det med at gøre den længere, den har en super længde i din udgave :-)

  SvarSlet
 17. Hej¨
  Flot tempelblomst du har strikket. Jeg er næsten færdig med min, men vil gerne forlænge den. Og undgå at den bliver for vid for neden. Hvordan har du gjort?
  Mvh Kirsten

  SvarSlet