fredag den 14. februar 2014

Flere blå blade

Denne gang i form af Leafie, som jeg har strikket i Arwetta farve 143 - en lækker blå, der matcher min Tempelblomst! Det er lang tid siden, jeg gik igang med strømperne, men de blev først færdige igår.....sådan kan det jo gå, når man er mere til overspringshandlinger end til færdiggørelse.
Blå blade og træer sneg sig også ind på det ene af de malerier, jeg gik igang med under tirsdagens male-hygge med veninden. Jeg malede med fingre, hænder, pensler, svampe og bobleplast. Det var sjovt og jeg er SÅ klar på en gentagelse! Maleriet her er ikke færdigt - det er heller ikke så lyst og klart blåt som på billedet, til gengæld er farven på strømperne korrekt :-)

Hvorfor den blå farve "invaderede" lærredet aner jeg ikke. Farven valgte nærmest sig selv og jeg gav efter trods flashback til firsernes koboltblå og Claude Monets åkandebilleder......ikke at der er noget i vejen med kobolt og Monet; jeg fik bare nok dengang! Nå, men det er som nævnt ikke færdigt og meget kan nå at ske før det kommer op at hænge (hvis det kommer op at hænge).

Jeg må snart hen i strikkestolen igen; der er masser af masker, der skal strikkes. Udover de store projekter som Tuk Tuk og Gekko m.fl. er der også tre par strømper undervejs. Et par stribede restestrømper, et par Broken Seeds Stitch og et par Tadpoles.

Og snart også et par i den skønne, skønne lyslilla Arwetta. Skal bare lige finde det helt rigtige mønster til farven......
Da det er arbejdsweekend for mit vedkommende, er energiniveauet nok mere til strømpestrik end til at holde styr på Tuk Tuks mange tråde! Og det er slet ikke så skidt at kunne tilbringe timerne mellem søvn og nattevagter i selskab med pind 2½!!!

8 kommentarer:

 1. Hej Lea - mon ikke farven i maleriet er blevet smittet af Tempelblomst og sokker ? ;o) Picasso havde også en blå periode ;o) - og så er blå jo en hammerflot farve. Smarte sokker. God strikkeslyst

  SvarSlet
 2. Lækre sokker.
  God arbejdslyst :)

  SvarSlet
 3. Jeg er vildt begejstret, det er da virkelig nogle flotte strømper du har fået lavet dig der!

  SvarSlet
 4. Wauw nogle skønne strømper, sikke et imponerende mønster. Denne blog burde skifte navn til strømpekanalen, for du er en ren mester til stømpe strikning.
  Jeg er fuldstændig vild med dit billede. Det ville se fantastisk ud over min sofa.

  SvarSlet
 5. Ja vi var vel mange som blev lidt mætte af Monets åkander - men de var jo flotte. Jeg synes godt om både billedet og sokkerne.

  SvarSlet
 6. Jeg kan kun gentage: Blåt er godt og flot ;-) Dine strømper er simpelthen totalt flotte - sikken er smukt mønster - jeg synes du får produceret helt vildt meget, Lea, det er helt utroligt, hvad der kommer af pindene her :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare flotte dine strømper:O) Maleriet er nu heller ikke af vejen. Flotte flotte farver.

  SvarSlet