tirsdag den 11. marts 2014

Hej Blog - dejligt at se dig igen

Ja, det er længe siden sidst! Jeg har stort set ikke strikket siden sidste indlæg. Det er blevet til en smule hækling og nogle ganske få pinde på et par strømper og på Tuk Tuk.

Hvad jeg så har lavet står hen i det uvisse......altså, jeg ved da godt, at jeg har læst en bog, ommøbleret stuen, leget med akrylmaling og lærreder, passet job, hus og hund osv., men alligevel.....der må da have været tid indimellem??!!!

Okay, jeg ved godt, hvad jeg har brugt (en del af) tiden på: Instagram! Af en eller anden grund har Facebook aldrig rigtig fanget mig, men det er noget helt andet med Instagram. Jeg er fan!!!!!
Jeg elsker, at det er enkelt og hurtigt at lægge et billede og tilhørende tekst ud...... Langt de fleste af mine opslag er "håndarbejdsrelaterede". Man kan vel sige, at jeg bruger Instagram som en slags mini-blog. Med hyppigere opdateringer end på den reelle blog :-)

Som det ses på billedet, har jeg nu en Ipad. Den har jeg fået af min skønne datter; hun brugte den ikke og jeg overtog hellere end gerne :-) Måske lærer jeg en dag at blogge fra Ipaden, men indtil videre er jeg helt godt tilfreds med at have Ipad og smartphone til "de hurtige løsninger" og så bruge den gode gamle stationære computer til blogindlæg.

Selvom det er mere tidskrævende at lave et blogindlæg end et Instagramopslag, er der nu noget værdi i det som jeg gerne vil holde fast i. Når det kommer til bloggen er jeg ikke til "hurtige løsninger"; her vil jeg gerne andet og mere end blot vise garn, strik osv......her skal være plads til ord i form af tanker, overvejelser, argumenter og forklaringer og alt det andet....... Det må gerne tage tid! Også selvom det betyder, at der er længere mellem opdateringerne!

At noget er hurtigt og enkelt er ikke en kvalitet i sig selv!

Mine strikke- og hækleprojekter er måske enkle nok, men hurtige er de ikke. Eller rettere, så er det selvfølgelig mig, der ikke er hurtig. På det øverste billede ligger noget strik jeg begyndte på for snart to år siden. Det har ikke været på bloggen før og der kommer nok heller ikke mere om det før modellen en dag er færdig! Og det kan tage tid!!!!

Mit andet Granny Stripes tæppe har også været længe undervejs og det er langtfra færdigt, men det bliver det. En dag! Og en dag får jeg også et pudebetræk af hakkenålen......
Måske kommer der ligefrem et indlæg om tunesisk hækling/hakning en dag. Det tager to minutter at lære det grundlæggende i hakning. Det tager lidt mere end to minutter at lave et indlæg om det.....men hvis jeg en dag får tid, så..... :-)

13 kommentarer:

 1. Kære Lea . Tillykke med din Ipad , den er helt sikkert rigtig god, også at holde sig opdateret om blogindlæg .
  Jeg er glad for du ikke dropper at blogge, det er så dejligt at læse dine indlæg, som ofte har en dejlig humoristisk tone.
  Jeg syntes da du har præsteret meget i blogpausen :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har/er osse på Instagram men det fængede aldrig rigtig hos mig. Der er alt for mange som lægger billeder af mad ... øhh .. nå, ja, sådan er jeg :o)
  Dejligt at du ikke helt har glemt Blogland ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke se de fede i Instagram, så der følger jeg ikke med. Men derimod følger jeg gerne med på blogge og på facebook. Men sådan er vi jo så forskellige - heldigvis.
  Skønt at du beholder din blog, det er godt at følge dig.

  SvarSlet
 4. Jeg forstår heller ikke begejstringen for instagram og facebook gider jeg ikke. Det er rigeligt at have en blog, så når jeg har lidt tid bliver det den jeg prioriterer.
  Jeg er glad for, at du holder fast i din blog. Har iøvrigt sendt dig en besked på Ravelry.

  SvarSlet
 5. Desværre er tid jo en mangelvare og man bliver nødt til at prioritere. Hvis du hygger dig med instagram så er det jo dejligt.

  Fantastiske strømper - by the way.....

  SvarSlet
 6. Dejligt at høre lidt fra dig igen :) Instagram er jeg ikke på og ved heller ikke om jeg tør ;)) er bange for at det vil tage alt for meget af min tid. Jeg har rigeligt i bloggen og så lidt facebook.....men man skal nu aldrig sige aldrig ;)
  Ps. jeg holder meget af ord, tanker og andre firnurligheder

  SvarSlet
 7. Jeg elsker også IG og forsømmer også min blog.....får heller ikke læst så mange andres blog indlæg som jeg gjorde før. Tunesisk hækling det må jeg prøve en dag, det ser så fint ud

  SvarSlet
 8. Modsat dig er jeg absolut ikke den store fan af Instagram. Jeg har godt nok en profil, men jeg bruger den stort set ikke; jeg er helt klart til bloggen, men jeg synes, det er dejligt, der er noget for os alle :-)
  Det er skønne ting, du har gang i, og jeg venter gerne på resultater her på bloggen

  SvarSlet
 9. Jeg er ret ny på Instagram og synes det er sjovt. Jeg har også gjort mig en del tanker og er egentlig kommet lidt den samme konklusion som dig på instagram kan man dele de hurtige ting, men bloggen er til alle mulige oplysninger, ændringer til det strikkede m.v. men nemlig også de overvejelser og tanker jeg har gjort mig.

  Vi ses begge steder.

  SvarSlet
 10. Jeg er også fan af Instagram, og prøvede om jeg kunne klare mig uden bloggen. - det kunne jeg ikke. Der mangler dog noget dybe på Instagram. Jeg kan faktisk godt lide at tage mig tiden til at skrive nogle indlæg, som handler mere om hvad jeg mener og jeg hvad brug tid på, end bare lige en kort besked med et billede, men jeg bruger begge dele.

  SvarSlet
 11. Tillykke med din ind. Dejligt du holder ved her og mon ikke der lige om snart ryger noget af dine pinde eller hakkenål..... :)

  SvarSlet
 12. Hej Lea - det er godt at kunne veksle mellem blog og IG, tror jeg. På bloggen kan man gå lidt mere i dybden, og det giver lidt mere spændende læsning. Godt at se dig herinde igen ;o) . Sommetider er der andre ting, der tager over :o)

  SvarSlet
 13. Jeg synes også det er dejligt at læse lidt mere og få lidt tanker med :-) Selv holder jeg mig til bloggen som det eneste, for ellers ryger der alt for meget tid på at opdatere det ene og det andet sted ;-)

  Du har såmænd været så flittig, Lea, siden du begyndte at strikke, at der nok skal være plads til en pause - du har jo produceret det ene skønne strikprojekt efter det andet - så mon ikke du også "har lov til" at lave noget andet :-)

  SvarSlet