fredag den 11. april 2014

Blå planer

Først og fremmest tusinde tak for dejlig respons på mit sidste indlæg! Havde det ikke været for alle I dygtige og inspirerende strikkere, der så villigt deler jeres erfaringer og tanker, havde jeg nok aldrig hængt i med strikkeriet. Tak for inspiration og uundværligt blog-venskab!

Weekend og påske står for døren.....det betyder dog ikke ferie for mit vedkommende. Først om 45 arbejdstimer kan jeg nyde at have nogle sammenhængende fridage. Det vil jeg glæde mig til.

Traditionen tro er jeg mest til småtingsstrik og enkle modeller i timerne fra jeg står op til jeg igen skal møde på nattevagt. Strømper er et godt og enkelt strikketøj når man er træt!!! Den Voksne Datter ønsker sig et par blå Tadpoles. Det skal hun da have, så jeg har købt blå Arwetta. Og den er godt nok blå....meget blå!
Nå, ja, og så lige lidt mere blåt. Supersoft og Coast, begge i farven Denim. Sammen skal de to ende som en Annette Danielsen model. Enten Skovtur, Eng eller Tankestreg. Tre modeller jeg længe har villet strikke. Nu skal jeg så bare finde ud af, hvilken jeg helst vil have i Denim. Der er masser af tid til at træffe beslutningen..... Jeg skal lige strikke et par Tadpoles og noget andet færdigt først!

Om knap tre timer skal jeg møde på arbejde. Mon ikke jeg kan nå et pænt stykke på datterens blå strømper inden afgang?!

8 kommentarer:

 1. Det er da en helt vildt flot blå Arwettaen har, synes jeg. Gad vide, hvad du beslutter dig for at strikke i de andre blå? Det er i hvert fald skønne modeller, du har kig på.
  Rigtig god arbejdslyst. Jeg har selv nattevagter i næste uge, men dog 'kun' 33 timer

  SvarSlet
 2. Det er en flot blå farve ! dejligt med strømper

  SvarSlet
 3. Dejlig blå farve, dem bliver datteren glad for.
  Spænde at læse hvad du helst vil have i blå.

  God vagt

  SvarSlet
 4. Den er dejligt blå - sådan hedder det altså, Lea ;-)
  Tre dejlige Annette Danielsen modeller du har i tankerne, jeg har jo lavet dem alle. Den sjoveste at strikke er Tankestreg og den ville blive helt vidunderlig i den denimfarve :-) Uden at ville skubbe til din beslutning, Lea, bare sådan en trang til at give min mening til kende ;-)

  SvarSlet
 5. Det bliver nogle fede tadpoles!! Mega blå, I love it!
  Held og lykke med at finde den helt rigtige Anette D model :-)

  Tusind tak for dine kloge ord på min blog Lea!!! Det hjalp! Imens strikker jeg et pat sokker :-)

  SvarSlet
 6. Det er næsten ligegyldigt hvilken af de tre modeller du vælger, de ville alle blive forrygende i den farve. Måske skulle du strikke dem alle 3 ligesom Lene, så er du fri for at vælge.
  Strømperne bliver skønne, jeg er vild med den blå farve. God arbejdslyst.

  SvarSlet
 7. Blåt er jo bare godt! Jeg har strikket tankestreg og er meget glad for den, men kunne sagtens lade mig friste af de to andre trøjer.

  SvarSlet