tirsdag den 8. april 2014

Ginger - og så meget andet

De gråbrune Ginger er forlængst færdige. Et nyt par er undervejs. Man kan nemlig ikke have for mange pulsvarmere/halvhandsker.......eller det kan man måske godt, men der er jeg ikke nået til endnu!

Man kan muligvis heller ikke have for mange hæklede jakker! Altså, jeg har ikke en eneste - endnu! Når man ingen har, er det vel ikke for meget at hækle to. Eller tre. Bare til en start....
Jeg startede på den gammelrosa....... Eftersom jeg ikke har de store hækleevner, var det lidt svært at få kanterne pæne så jeg prøvede mig frem og besluttede mig for at hækle i mellemrummene mellem stangmaskerne i stedet for i maskerne. Så er det meget nemmere at få pæne kanter.

Jeg hæklede løs....og tænkte så, at jeg da liiiige kunne finde garn frem og forsøge mig med den anden måde igen. Kanterne på den sorte er stadig ikke helt gode, men de skal jo syes sammen med forstykkerne så pyt da med det....(eller noget)......og mon ikke jeg når at finde fidusen til fine, lige kanter, inden jeg skal i gang med forstykkerne?

Ja, ja, nu har jeg altså to halve rygstykker og dermed to jakker undervejs. Selvfølgelig begynder jeg ikke på en tredie udgave før ihvertfald én af disse to er færdig. Gitte og Elin har ellers været så venlige at henlede min opmærksomhed på denne skønne hæklede jakke - åh, suk, altså, mon ikke det bliver min tredie hæklede model?!

Udover Ginger-strik og jakke-hækling, bliver der også tid til et par strømper. Og nogle pinde på den hemmelige. Og faktisk har jeg også strikket lidt på andre gamle ufoer. Og købt endnu en pind 3 som jeg tilsyneladende altid mangler - og som jeg i dette tilfælde helt bestemt manglede for at kunne komme videre med nogle ærmer. Og når jeg ligefrem køber nye pinde for at strikke ærmer, ja, så fristes man næsten til at tro, at jeg er lidt forårskåd......... Jeg er selvfølgelig ikke så kåd, at jeg strikker en ufo helt færdig for at frigøre en pind 3 til de ærmer; nej, jeg gør som jeg altid har gjort og køber en ny pind! Det er altså hurtigere!!!

Og ufoerne, ja, jeg tør godt love, at nogle af dem rent faktisk bliver færdige i år! Lidt kåd er jeg jo!

13 kommentarer:

 1. Ginger er skønne, jeg tror heller ikke man kan få for mange pulsvanter. Dit hækletøj ser spændende ud og det lyder til at du gør gode fremskridt

  SvarSlet
 2. Sikken Produktion du har gang i :o)
  jeg så jo Gittes hæklede jakke i Ry - og den er superflot. Er meget spændt på at se din(e) - imponerende, som du kaster dig ud i det :o)

  SvarSlet
 3. Nej pulsvarmere kan man aldrig få for mange af og så er de så gode, hvis man lige mangler en lille personlig gave.
  Hækleriet ser spændende ud. Hvad er det for en jakke du hækler på? Den hæklede frakke er altså også superflot, kan godt forså hvis du også må lave sådan en bagefter, eller undervejs måske.
  God teknik med at købe en ny pind. Det vil jeg overveje fremover, når ufoerne har stagneret lidt for længe.

  SvarSlet
 4. Tak skal du ellers ha' , der sker noget hos dig. Jeg er vild med Ginger og er vist nødt til at strikke et par - en dag
  Jeg er heller ikke skrap til at hækle, men en jakke kan da godt friste

  SvarSlet
 5. Lækkert med mange af Ginger, de er så skønne. Er godt nok spændt på hvad det er for en hæklet jakke du har gang i? Det er jo nemt at få en pæn kant hvis du når stykket er færdig, hækler en fastmaskekant.

  SvarSlet
 6. Ja altså undskylder mange gange, jeg har lige bestilt grønt garn til min,heldigvis er det nemt med hæklenål,den kan nemt flyttes fra UFO til UFO :))

  SvarSlet
 7. Ginger er en rigtig flot håndledsvarmer, så kan sagtens forstå du må have dem i flere variationer- der skal vel også være nogle, der passer til de forskellige hæklede jakker..... Eller strømper.....eller?
  Jeg kender tricket med indkøb af ekstra pinde, når der er for mange ting igang, har nu aldrig overvejet fordelen med hæklenål, der nemt kan flyttes :-) måske jeg skal overveje at forsøge med det en dag 😀

  SvarSlet
 8. ja er altså og selv lidt lun på at komme igang med en hæklet jakke eller det vil sige, at det er jeg jo, men den og jeg holder lige en lille pause fra hinanden.. hvilken opskrift bruger du på din jakke, en du selv har fundet på eller?????
  ja den fra lillestrik faldt jeg også lige over på IG idag, den er jo heller ikke helt tosset.... hmmmm men jeg skal ikke igang med noget nyt før min slægtningen er færdig... for mangler den meget så fy næ nej...

  men skønne sager du har gang i og selvfølgelig skal nogle af ufoerne da nok blive færdige jeg har vist også et par stykker liggende.. :-)

  SvarSlet
 9. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at smile bredt til min pc-skærm :-) Fuldstændig boblende strikke- og hækleglæde her på bloggen, hvor er det skønt, Lea :-) Du behøver bare ikke gå over gevind og friste alle os andre også ;-) - den hæklede jakke er da nærmest et must i en ellers strikkende kvindes garderobe - jeg er meget fristet :-)

  SvarSlet
 10. Ja, også smil på læben her. Hold da op du har gå på mod

  SvarSlet
 11. Jeg blev ikke færdig, men hvis jeg holder en pause, kan jeg ikke skrive videre, så nu må jeg koncentere mig.
  Det er fantastisk alt det du kaster dig ud og med et godt resultat. Du må være en naturbegavelse ud i strik og hækling, når du kkke har øvet dig i mange år, som vi andre har.

  SvarSlet
 12. Sikke da en forårs-strikke-hækle-glæde der har ramt dig :) og nej, man kan ikke få for mange havlhandsker eller hæklede jakker :)

  SvarSlet
 13. Åh Lea, jeg griner igen når jeg læser dine indlæg, du er den mest anarkistiske strikker jeg kender :-D Det er så befriende. Jeg er jo forfærdelig, har aldrig en ufo liggende.....
  Godt du fik købt nye pinde :-)

  Hos mig står den på strømper, jeg har ikke fantasi til andet...

  SvarSlet