tirsdag den 1. april 2014

Hyggelig Fiberfest

Lørdag formiddag tog jeg til Fiberfest i Ry. Det var lige så hyggeligt som forventet og jeg var så heldig at møde både Mona, Lene, Elin og Gitte. Det var første gang jeg mødte de skønne kvinder irl.

Da eftermiddagens workshops gik igang og ovennævnte gik i undervisningslokalerne for at brodere knapper og lære faldteknikker, slog jeg mig ned og fik strikket et par omgange på en gammel ufo i Susannes gode selskab. Og der sad vi såmænd til Fiberfesten lukkede ned og Bodil sagde farvel og tak for en skøn dag..... Selv tak for et godt arrangement!!!

Susanne har jeg flere gange mødt i strikkecafe i Garn10 og hver gang tager vi en runde i butikken og snakker farver......vi skulle selvfølgelig også rundt på standene i Ry. Vi startede ved Garngalleriets meget flotte og farverige stand; der hang nemlig det smukkest tænkelige håndmalede strømpegarn!

Det tog "kun" en halv times tid for os at vælge, hvilket fed vi hver især skulle have med hjem :-) Mit valg faldt på dette:

På Bodil Munchs stand var jeg meget fristet af hendes smukke sjaler, men jeg må hellere blive færdig med de to, jeg allerede har gang i, før jeg starter på endnu et. Det blev derfor ved et lille pulsvarmer-kit og det kastede jeg mig over straks jeg kom hjem. Garnet er lækkert blødt; merino med hhv silke og angora, og jeg nød at strikke dem. Søndag formiddag var de færdige!

Og jo, jeg har skam strikket flittigt på "den hemmelige model" (der ligger ingen spændende årsager bag hemmeligholdelsen - det er ene og alene for ikke, igen, at præsentere en påbegyndt model, som aldrig bliver færdig.....så hvis jeg nu holder den hemmelig, bliver den måske færdig....og i det sekund, det sker, er den ikke hemmelig mere).......og jeg skal nok strikke videre.........

.......men Gitte havde sin überlækre hæklede Odd Molly-inspirerede jakke på til Fiberfesten og jeg fik lov til at prøve den og ja, hvad kan jeg sige.......

7 kommentarer:

 1. Hej Lea. Tak for sidst - det var rigtig hyggeligt at møde dig :o) Og det var vist godt, det først var til allersidst vi så dit flotte nyindkøbte strømpegarn - ellers var jeg nok røget ud i flere indkøb ;o)
  Spændende om vi snart skal se dig i Odd Molly ;o)

  SvarSlet
 2. Det ser smukt ud dit garnkøb og sikke et par skønne pulsvarmere.
  Glæder mig til at se dit hemmelige :)

  SvarSlet
 3. Det lyder til at have været en perfekt oplevelse at være til fiberfest :-) spændende garn du har købt. Det må være svært ikke at lade sig friste endnu mere :-)

  SvarSlet
 4. Det er da spændende med det hemmelige projekt, jeg er spændt på hvad det er.
  Lækkert strømpegarn ser det ud til og pulsvarmerne er skønne.

  SvarSlet
 5. Det var så hyggeligt at møde dig, Lea - jeg fortalte faktisk Bodil Munch historien om strikkeren Lea, der er begyndt for ganske få år siden og nu ikke holder sig tilbage i forhold til at strikke selv de sværeste modeller - det er simpelthen helt utroligt godt gået :-)
  Jeg satser på at få mere tid næste gang vi ses, så jeg kan få en ordentlig snak med dig :-)

  SvarSlet
 6. En halv time til at beslutte en farve, det er da ikke så længe :)
  Nå det er sådan man skal gøre - holde det hemmeligt ;) men så er spørgsmålet bare hvor mange hemmeligheder man egentlig må have ;)

  SvarSlet
 7. jeg kan se at du også køber jc rennie, må jeg spørge hvor du køber det:)

  SvarSlet