søndag den 21. februar 2016

På bloggen igen

En lille opdatering herfra efter næsten halvandet års fravær. 

Jeg har strikket i perioder, både på ufo'er og på nye modeller. En af de gamle sager, der er blevet færdig, er kjolen Skovtur - den var lige knap et år på pindene. Strikket i en tråd supersoft og en tråd Coast. Begge i farven Denim. 


Sidste efterår slog jeg op til modellen Bag Gitter fra Annette Danielsens hæfte Strik med Stumper. Den kom til at ligge halvfærdig længe, men i januar i år tog jeg mig sammen og strikkede den færdig. Jeg synes det er en super skøn model og kan sagtens forstille mig at strikke endnu en.
Lige nu strikker jeg både kjoler og trøjer og jeg satser stærkt på at blogge om mine igangværende projekter inden længe. Måske bliver det blot til korte indlæg som dette, men lidt har jo også ret.


19 kommentarer:

 1. Dejligt du er tilbage igen og skønne ting du har lavet.

  SvarSlet
 2. Hej Lea - hvor hyggeligt du er tilbage igen. Jeg glæder mig til at se, hvad du ellers har gang i .. Det er et par flotte ting, du viser frem . Jeg har også strikket en fra ADs stumper - som jeg er glad for.

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt at du er her igen, og sikke fine ting du har færdiggjort. Havde helt glemt "Strik med stumper", den må vist frem igen.

  SvarSlet
 4. Dejligt at du er her igen. Flot kjole og rigtig smart bluse. Har slet ikke strik med stumper. Må vist ind på nettet og kigge......

  Korte indlæg er da fint! Det prøver jeg også på. At blogge (og følge med) kan godt være lidt tidskrævende.

  SvarSlet
 5. Kære Lea
  Hvor er det dejligt at du er tilbage - du har været savnet. Håber du har det godt.
  Det er nogle fine ting du har strikket, især bag gitter er da blevet helt forrygende, godt at du fik den gjort færdig.

  SvarSlet
 6. Kære Lea - hvor bæev jeg glad da jeg læste din kommentar, hvor har jeg savnet dig ☺ Indlæg behøver jo ikke være lange for at være læseværdige ☺ Jeg er allermest glad for at læse, at du kan strikke, for jeg har tænkt meget på, hvor galt det stod til med dig - og jeg skal da lige love for, at du er stærkt tilbage - så kommer der lige en skøn, blå kjole og en rimelig heftig trøje. Kan godt være de har halve og hele år på bagen, men det er jo bare fordi de har ligget stille det meste af tiden, ikke? ;-) Jeg glæder mig så meget til at se mere og høre lidt igen fra din verden. Knus fra mig til dig :-)

  SvarSlet
 7. ..... blev jeg glad ... sku der selvfølgelig stå ☺

  SvarSlet
 8. Er med i koret - det er dejligt, at du er tilbage igen :-) Og du har ret, lidt er også godt.

  SvarSlet
 9. Ja jeg er også enig - dejligt at du er tilbage og det er altså hyggeligt at følge med. Nyd din Skovtur - jeg bruger især min blå Skovtur rigtigt meget.

  SvarSlet
 10. Det er så dejligt at have dig tilbage, og sikke da nogle skønne ting, du har strikket

  SvarSlet
 11. Hvor er det skønt at du har lyst til at blogge igen. Sikke nogen skønne ting du har strikket.

  SvarSlet
 12. Velkommen tilbage. Dejligt at høre fra dig igen. Jeg har selv holdt 1 års pause fra bloggen men er vendt tilbage nu og da. Flotte ting du har fået strikket.

  SvarSlet
 13. Den der skovtur altså :)) måske skulle 2016 blive året hvor jeg får strikket den model, skønt du også lige skriver lidt på din blog, mon den også skal ændre navn

  SvarSlet
 14. Den der skovtur altså :)) måske skulle 2016 blive året hvor jeg får strikket den model, skønt du også lige skriver lidt på din blog, mon den også skal ændre navn

  SvarSlet
 15. Skønt du er tilbage. Flotte sager du har strikket.

  SvarSlet
 16. Hyggeligt du er tilbage. Og super skønne ting du har fået lavet færdigt.
  Syntes der er mange som holder lange pauser på deres blog for tiden, hvad kan det dog skyldes, andre sidder vi viser strik på måske? Nå men det er super dejligt at høre fra fig

  SvarSlet
 17. Hej Lea
  Hvor dejligt du skriver her igen!
  Fine ting du viser, specielt Bag gitter - sikke skønne farver, du (igen) har valgt!

  SvarSlet
 18. Dejligt, at du skriver igen. Det er nogle dejlige sager, du viser frem - især trøjen synes jeg ser spændende ud. Kjolen er lækker og sikkert meget anvendelig!

  SvarSlet
 19. Dejligt at høre fra dig igen - dine sjove dejlige blogindlæg har været savnet.
  Flotte ting du har lavet.
  Men jeg kender det med engang imellem får strik og blog lov at ligge - heldigvis vender strikkelysten altid tilbage igen :-)

  SvarSlet