tirsdag den 7. juni 2011

Flerfarvefobi

Er der noget, der hedder sådan? For så er det vist dét jeg lider af. Ihvertfald nogle gange. Hm, en forbigående fobi måske? Farveforvirret er jeg ihvertfald helt klart!

Da jeg første gang så Crazykjolen, var jeg sikker på at jeg ville strikke den. Så kom tvivlen alligevel, for ville jeg nu også komme til at bruge den - var det nu mig med alle de farver? Jo, overbeviste mig selv og købte garn til den på messen i Middelfart (valgte at prøve med Rasmillas Yndlingsgarn) og gik kort efter igang med at strikke et ærme. Lækkert garn; skønt at strikke i. Ærmet hurtigt færdigt - og så har det jo bare ligget dér et par måneder og ventet på en ærmemakker og en kjolekrop at blive syet på, men nej!!!!

Jeg må erkende, at jeg aldrig vil komme til at gå med den i de farver, hvor fede de så end er! Strømper og tørklæder mv. strikker jeg gerne i mange farver. Ja, der må være hundrede vilde farver på mine fødder, men ikke på min kjole eller bluse. Så meget blev jeg da klar over i løbet af et ærme!

Så jeg trævler op - og leger med tanken om hvilke farver jeg skal vælge - for en dag skal jeg da strikke en Crazykjole. En som jeg vil gå i :-) I knapt så mange farver!!!! Modellen er jeg nemlig helt vild med. Ser den for mig i tre skønne farver.......

Jeg kan nu glædes over at jeg har en UFO mindre! Yndlingsgarnet er lagt på lager :-)

Apropos garnlageret: det vokser stille og roligt. Susanne var forbi med min del af vores fælles bestilling og jeg har været i min yndlingsbutik i Silkeborg.

Hvad der er på pindene? Ja, det afsløres en anden dag:-) Nu er klokken snart 4, så jeg må hellere gå i seng............

Crazykjole-ærmets start 
mens jeg troede jeg
kunne vænne mig til
de mange farver

Her gik det op for mig at
jeg ikke ville strikke kjolen
i så mange farver (dårligt lys
på billedet; farverne mere
klare irl)

Lækre farver fra Garnudsalg

5 kommentarer:

 1. Tog du godt nok livet af Crazykjolen. Tjah en UFO mindre betyder jo at man må starte noget andet op. Ikke dårligt. God fornøjelse med nyopstartet projekt :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt genkende lidt af det du skriver.....og jeg spørger også trævlede du virkelig kjolen op......???

  Glæder mig til at se hvad du har startet op.

  kh Jane

  SvarSlet
 3. Jeps, jeg trævlede op!!!!

  Elsker farver, men åbenbart ikke så mange på en kjole til mig selv. Så har jeg lært det!

  Der er både noget ensfarvet og noget flerfarvet i opstartsfasen :-)

  SvarSlet
 4. kender det godt. Det kan blive for crazy - glæder mig til at se, hvad du finder på ;o)
  Kh karen

  SvarSlet
 5. Ja, jeg kan ikke tale med om farveforvirring, men vi kan jo blot konstatere, at det skønne ved at lave tingene selv er, at man helt selv bestemmer, hvilke forandringer man vil lave.

  Du skal jo bare lave din egen kjole i de farver, der passer dig - det er den store fordel fremfor at købe det færdige produkt :-)

  SvarSlet