mandag den 1. august 2011

To-do-listen, Garnlager og UFO

Så slutter min ferie! Skal møde 21.45 i aften og kan se frem til en 45 timers arbejdsuge. Til gengæld har jeg så fri det meste af uge 32, så jeg piver ikke! Ikke i uge 32 ihvertfald ;-)

Jeg har ikke strikket ret meget i ferien; jovist er både Tusindfryd og Syren vokset, men der er langt fra færdigt-strik at vise. Egentlig forholder det sig sådan at jeg ofte får strikket mere på arbejdsdage end på fridage. Så nu byder jeg, trods alt, hverdagen velkommen!

Stakken af færdige projekter vokser altså ikke; det gør til gengæld To-do-listen. Og det bliver nok ikke bedre fremover! Nu varer det jo ikke længe før Annette Danielsens bog "Strik en Ø" udkommer og det skulle da være mærkeligt om ikke der er en model eller tre deri jeg kan lide. Jeg har endnu ikke købt Lisa Renners "Close" - har dog kigget og fundet skønne modeller, så den bog skal vel også hjem på hylden?!! Helga Isagers Vanilla er en oplagt afløser når jeg en dag får Syren af pindene. Der er modeller i Mere feminin strik af Lene Holme Samsøe der lokker. Og sådan kan jeg jo blive ved......

Garnlageret er vokset en smule (alt er jo relativt...) og jeg har da garn nok til de første mange projekter fra To-do-listen. Tænker bare ikke det afholder mig fra at købe mere garn! Mangler blandt andet tynde garner til projekter, hvor jeg har brug for en tynd følgetråd; tykke garner til projekter jeg ikke gider strikke med to eller tre tråde. Så fremtidige garnkøb er bestemt helt på sin plads!

Har iøvrigt tænkt lidt over hvornår et projekt er en UFO og hvornår det "bare lige er lagt midlertidigt tilside". Bliver et igangværende projekt en UFO i samme øjeblik man lægger det fra sig og slår op til noget nyt? Eller er det først en UFO når man kaster et blik på det og tænker: crap, den der gider jeg da bare ikke strikke mere på det næste halve år? Ja, i princippet er alt, der ikke er færdigt vel en UFO, men hvis vi ikke tager det så bogstaveligt, hvornår bliver det så en UFO i bevidstheden? Det bestemmer vi jo heldigvis selv.

Ufo, ufo ikke, ufo, ufo ikke, ufo, ufo ikke
ufo, ufo ikke, ufo, ufo ik........ Øh?

Et eksempel fra To-do-listen
Cecilie spencerkjole fra Filcolana

En brøkdel af Garnlageret - gammelt billede
Lidt nyt er der jo kommet til siden
Man skal vel holde sit lager vedlige

5 kommentarer:

 1. Hmm - med mit kendskab til dig, er det en noget ufuldendt UFO-liste du har afbilledet. Lad mig lige se: 1.Tusindfryd, 2. frit slag, 3. tørklæde i kauni, 4. ceciliekjole, 5. Hvirvelstrøm, 6. Syren og 7. hæklet tæppe (har jeg glemt noget) ..... og hvad er da det for et lille bitte udvalg af ALT dit garn, du viser. Been there, seen it all. Du ville jo få enhver garnbutik til at rødme af misundelse :-)

  Nå men man skal jo ikke hænge sig i detaljer :-D - og min defintion af hvad der er en UFO er, at det er noget man er opstartet på. Også selv om man er i gang med det som det eneste :-)

  SvarSlet
 2. Susanne: nej, nej, nej, Cecilie-kjolen er IKKE en UFO - har ikke slået en eneste maske op til den (sværger); kun taget et billede!!!

  Men det åbner selvfølgelig for den mulighed at billeder af projekter på To-do-listen også kan betragtes som UFO´er :-)

  Jeg kan altså ikke overkomme at bære alt mit garn frem til photoshoot (husk på jeg har dårlig ryg), så derfor blot dette gamle billede fra dengang der kun skulle to kommodeskuffer til at rumme det ;-)

  SvarSlet
 3. Hos mig, er der IKKE noget, der hedder UFO´ er for alt bliver færdigt på et eller andet tidspunkt ;-)

  Og nej, vi kan jo ikke holde op med at købe garn - tænk på alle de garnsælgere, der risikerer at gå nedenom og hjem - det kan vi ikke være skyld i - vi er NØDT til at holde den gående ;)

  SvarSlet
 4. Sikke et smukt garnlager du har Lea!! Det er lige til at spise.
  Held og lykke med "to do" og med UFO :-)

  Er ved at strikke livsstykketrøjen til min store pige, men det bliver en UFO for hver anden pind. Jeg gider den slet slet ikke. Men der er ingen vej udenom, tøsen vil så gerne have den :-)

  SvarSlet
 5. Åhr, hvad! Sikke et lækkert garnlager :-)
  Cecilia kjolen er for fed, den ville jeg også gerne have :-)

  SvarSlet