fredag den 29. juni 2012

Camomille 4

Da jeg sidste efterår strikkede mit første Camomille, var jeg ret begejstret og ville have flere. Alligevel havde jeg ikke forestillet mig, at jeg rent faktisk gad strikke ret mange. Nu er mit fjerde Camomille færdigt - og jeg har stadig ikke strikket et sort. Det betyder at der før eller siden kommer et Camomille 5.


På grund af mit ubetydelige antal ufoer, føles det indimellem som om jeg aldrig får noget færdigt. Tja, ufoerne er stadig ufoer, men her i juni har jeg startet og afsluttet 3 projekter; Runa, Parrot og Camomille. Måske er det vejen frem; at slå op til nyt og strikke det færdigt :-) Alt imens ufo-antallet holdes intakt!!!

Jeg tror den metode virker for mig pt. Ihvertfald har jeg lige slået op til nyt......

16 kommentarer:

 1. flot sjal og spændende hvad du nu har slået op til her strikkes der ikke det store for tiden det kniber med at holde mig vågen her om aftenen efter jeg er startet på job igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Energien skal nok komme tilbage, Marion! Det er hårdt at starte på nyt job, så der er ikke noget at sige til, at der ikke bliver produceret så meget :-)

   Slet
 2. Det er flot, det camomille ..
  det ender jo nok før eller siden med, at jeg også kaster mig ud i det ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mon ikke du gør det en dag? Tror ihvertfald du vil blive glad for det!!!

   Slet
 3. Det lyder som om du har en plan. Camomille sjalet er smadder flot, sødt i den farve du har valgt og det bliver elegant i sort. Jeg kunne godt finde på at strikke en stak i forskellige farver, men jeg hader at strikke i 2 tråde, da jeg altid kun får den ene med og ender med et strikketøj med en million små løkker.
  Lækre ting du har fået færdig. Selv om du starter nyt, må det da tynde lidt ud i ufo beholdningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, min plan er god ;-) Men desværre virker den jo ikke på de gamle ufoer der har ligget længe!!

   Jeg er heller ikke vildt begejstret for at strikke med to tråde, men halvdelen af de modeller jeg vil strikke er med to tråde så jeg kan lige så godt tage mig sammen og gøre det :-)

   Slet
 4. Hvor er det flot. Måske skulle jeg også prøve et Camomille. Har du et helt sjals-skab?

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, det er faktisk også lidt af et problem, det med sjalsopbevaringen :-) De ligger bare i en stak på et bord...... Det må jeg vist finde en bedre løsning på før jeg strikker endnu et sjal.

   Slet
 5. Skønt sjal. Jeg har garn liggende til et, men det er i en rigtig kedelig farve. Skal nu på pindene på et tidspunkt! Er da spændt på at se, hvad du har startet op :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kedelig farve eller ej, så er Camomille skønt at slynge om halsen!!!

   Jeg strikkede engang et i hvidt, eller det vil sige: da jeg var halvvejs trævlede jeg det op og startede forfra i en kraftig farve (hvorfor jeg ikke bare strikkede det færdigt forstår jeg ikke - et hvidt Camomille vil da være superflot og anvendeligt!!!).

   Slet
 6. Hehe, hvor jeg kender det med ufo'erne. Hvad er du begyndt på denne gang?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, kom ikke og sige at vi aldrig har set en ufo :-)

   Slet
 7. Fint Camomille! Mine ting bliver også færdig i "klumper", men det er dejligt at have flere ting på pindene - og at starte på noget nyt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes, du har helt ret; det er dejligt at have noget forskelligt på pindene - og at starte nyt op er helt specielt!!!

   Slet
 8. Hvor er det smukt, dit blå Camomille. Jeg har faktisk garn til et næsten magen til, og det skal også laves! Men jeg har jo lige et rød-lilla-gråt på pinden, og det har jeg tænkt mig skulle være færdig først.
  Jeg ved ikke, om din metode skulle kunne virke på mig, jeg tror aldrig jeg får det prøvet af - og dog, for der kommer snart et Mystery Shawl fra sidste år på min blog. Men det skal lige vaskes først.
  Tillykke med dit sjal. Jeg glæder mig til at se, hvad det er du nu har slået op til, hvornår skal det afsløres?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig altså rigtig meget til at se dit rød-lilla-grå Camomille. Mit næste bliver nok sort, men man ved jo aldrig om det bliver overhalet af et rødt - for sådan et vil jeg nemlig også gerne have :-)

   Slet