torsdag den 7. juni 2012

Lyslilla sommerstrik

Jeg er ret vild med de fleste af Else Schjellerups modeller og har udover Vibe nu også Runa undervejs. Må ærligt indrømme, at jeg ikke har lyst til at strikke i det hårde Dunlin-garn, så det er derfor lagt til side og jeg valgte at bruge den lyslilla Merci til Runa. Dunlin-garnet må altså vente til en anden model. For en skønne dag skal jeg da prøve at strikke andet end bare en lille strikkeprøve af den hårde hør.
Har strikket ærmer (altså de der små bitte meget korte ærmer som kan strikkes på fem minutter og man derfor slet ikke kan nå at gå i stå med før de er færdige) og er et godt stykke videre nedad. Måske ender min Runa som kjole....det kommer an på om jeg har garn nok - og om jeg gider strikke den så lang :-) Men nu er jeg jo ret vild med strikkede kjoler, så mon ikke.......

6 kommentarer:

 1. Din Runa bliver rigtig sommerlækker i den søde lyslilla farve. Merci er et godt valg, dejligt blødt og ikke for varmt. Jeg er spændt på at se, om den mon ender som en kjole.

  SvarSlet
 2. Flot farve, har du meldt dig på nogen kurser i Silkeborg ? Jeg har meldt mig på noget syvæsen noget torsdag formiddag. jeg kan ødelægge alt ved at sætte en nål i det. Så det er måske lige noget for mig. Ses snart.

  Kh

  Ulla.

  SvarSlet
 3. Åh, jeg elsker bare lyslilla og dit strik ser bare så lækkert ud - og korte ærmer, der er strikket færdig i en ruf lyder som en drøm. Glæder mig at se det færdige resultat
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Den ser flot ud - fin farve.
  hlisen mona

  SvarSlet
 5. Runa er sådan en dejlig model. Jeg har to i tunika-størrelse, og jeg elsker virkelig at bruge dem (de er i uld begge to). Jeg tror også du får meget fornøjelse af din, det kan næsten ikke slå fejl. Det er en fin sommerfarve, du har valgt.

  SvarSlet
 6. Hvor ser Runa både lækker og smækker ud.....en skøn sommer kulør du har valgt ....jeg forstår til fulde dit argument med et alternativt garn , her er endnu en Runa ved at hoppe af pindene også i ikke originalt garn.

  Sender dig nogle rigtig gode weekend hilsner

  Kh Jane

  SvarSlet