tirsdag den 10. juli 2012

Dagens strik

Selvom der er kommet nye farver ind på garnlageret, har jeg grebet i kurven med de "gamle" farver og har gang i indtil flere nye ting.

Har lige slået op til et par strømper, er godt igang med en lyserød cardigan og har fundet Drops Alpaca frem til et nyt projekt.

Og lige om lidt skal jeg tage nåle ud af noget til min søster!!!!!!! Jeps, jeg har strikket noget til andre!!! Er da næsten helt stolt af mig selv :-) Billeder må dog vente til imorgen! Kan bare afsløre at jeg i lørdags slog mange masker op og idag har vasket og spændt ud - synes selv jeg har været hurtig!!!

Er helt vild med farverne i dette strømpegarn4 kommentarer:

 1. Dejlige farver og det lyder som spændende projekter - jeg glæder mig til afsløringen og billederne i morgen :-)

  SvarSlet
 2. Har du strikket til andre!?!?!? Hvor er du god Lea!!! Mon det er en papegøje du vil afsløre i morgen??? Jeg er meget spændt :-)

  SvarSlet
 3. Hmm Lea mange masker....... Mon ikke du har afsløret dig selv. Jeg tror kun jeg venter på farvekombinationen. men hold op det er gået hurtigt, hvis det er det jeg tænker på.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 4. Jeg gætter også på papegøjen og glæder mig til at se dens fulde vingefang i din udgave, formentlig i skønne lilla og rosa farvetoner gætter jeg på. Hvad er det for en lyserød cardigan du strikker på?

  SvarSlet