torsdag den 5. juli 2012

Garngaver

Det er ikke altid godt vejr på min fødselsdag, men i år kunne jeg nyde dagen med solcreme, kaffe og strik på terrassen. Og det gjorde jeg så! Hele dagen!

Sluttede dagen af med en tur med først den ene, så den anden hund. Skønne lange lune gåture om aftenen er noget af det bedste jeg ved - og så er samvittigheden helt i orden når jeg lige om lidt smækker måsen i stolen og strikker videre :-)

Idag blev der lagt yderligere til lageret, da en af gaverne var lækker shetlandsuld. Og se; jeg har vovet mig ud i nye farver :-) De står faktisk meget godt til mine grønne øjne og de sølvfarvede stænk i håret!!!
Lækre fødselsdagsgaver

14 kommentarer:

 1. Tillykke :-) Dejlige gaver!

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen. Sikke herlige gaver. Det må have været skønt at kunne nyde dagen udendørs :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen, skønt med nyt garn. Jeg havde fødselsdag i sidste uge og fik rent faktisk penge som var mærket garnkøb. Så det går jeg lige og funderer lidt over. Hvilket projekt jeg skal kaste mig over, når noget af alt det andet er færdig. Faktisk lavede jeg en optælling den anden dag og jeg har kun 8 ting igang. Så længe det er under 10 er det ikke kriminelt og så er de 3 af dem sjaler så faktisk er der kun tale om 5 ting. Helt ærligt så tror jeg heller ikke at strømper tæller og så er jeg nede på 4 projekter. Tja når man tænker godt efter så har jeg jo faktisk næsten rent bord.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 4. hej Lea
  hjertelig tillykke med fødselsdagen !
  det var da nogle gode gaver. Nu er det spændende hvad du finder ud af at lave af det shetlandsuld. :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Tillykke med fødselsdagen Lea, sikker et vejr du gav os :-D Er spændt på at se hvad du skal lave af det flotte garn...

  SvarSlet
 6. Kære Lea hjertelig tillykke med dagen,, selvfølgelig skinner solen da på din fødselsdag alt andet ville da være urimeligt ;-))

  Dejlige gave jeg er også spændt på hvad garnet bliver forvandlet til, flotte og meget lækre farver.

  Kh Jane

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med fødselsdagen og det lyder som om, at det bare har været en superduber dag :-)
  Lækker gave du lige fik :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke. Sikken en masse skønne gaver, og en garanteret fantastisk dag:-)

  SvarSlet
 9. Håber du havde en dejlig dag i går. Utrolig som du altid får garn til din fødselsdag...du har opdraget din familie godt (får du køber det da ikke selv!!) - men du får den fulde ære for det gode vejr i går :-)

  SvarSlet
 10. Tillykke med fødselsdagen forleden, tak for det skønne vejr - jeg havde fridag og kunne nyde det også :-)
  Dejlige gaver - nogle flotte farver du har fået - glæder mig til at se hvad du får af ideer til anvendelse :-)

  SvarSlet
 11. Et forsinket tillykke med fødselsdagen, og dejlige gaver du har fået.

  SvarSlet
 12. Ja nu er din fødselsdag jo forlængst forbi, så du får et noget forsinket tillykke med dagen herfra. Jeg håber du havde en god dag.
  Gaverne ser dejlige ud, det er sjovt som en ny hårfarve kan vende op og ned på hvilke farver der er klædelige. Det gode ved gråt er, at det passer til alt.

  SvarSlet
 13. Tusind tak for din søde hilsen, Lea - jeg håber vi mødes IRL engang :-) Og så lige et forsinket, men stort tillykke med fødselsdagen, skønne, skønne gaver, du har fået :-) - kom til at fnise lidt af den med de grønne øjne og grå stænk ;-)

  Og det kan godt være, du taler om ufoér men du har faktisk fået 2 sjaler færdige, siden jeg var her sidst - det er ski da godt gået - Camomille tror jeg aldrig, jeg bliver færdig med, jeg tror der vil komme nye til hvert år - det er et super dejligt sjal og du har fået lavet endnu et smukt eksemplar :-)

  Dejligt at være tilbage på din blog - jeg elsker din humor og selvironiske stil. Rigtig god sommer :-)

  SvarSlet
 14. Tillykke med fødselsdagen, og dejligt at den kunne bruges så afslappet!
  Jeg synes bestemt du kan bruge de farver. De er meget smukke. Det bliver spændende at se hvad du finder på.
  God sommer!
  Knus Elsebeth

  SvarSlet