mandag den 16. juli 2012

Varme strømper og varm te

Det er jo lige før det er nødvendigt at tage de uldne strømper på og lave sig en kop dampende varm te når julivejret byder på både regn og blæst!

Jeg er dækket ind med te. Kviks døtre har nemlig begavet mig med et skønt udvalg af Kusmi Tea og LØV Organic. Efter jeg engang for mange år siden lærte at drikke kaffe, har mit te-indtag været begrænset og jeg har ikke brugt megen energi på at lære de forskellige teer at kende. Yogi Tea er dog en undtagelse og jeg nyder jævnligt en kop af favoritten Sweet Chili.

Nu får jeg udvidet mit te-kendskab og at dømme efter de fantastiske dufte, der lister sig ud af pakken, har jeg noget godt i vente!

Fødderne kan jeg holde varme i mit nyeste par strømper. Det er første gang jeg har strikket i Drops Fabel, dejligt blødt strømpegarn (farven hedder Rose Mist) og dette par er allerede udnævnt til at være yndlingsparret blandt de få par hjemmestrikkede strømper jeg har! Andre er misundelsesværdigt hurtige til at strikke en hel bunke strømper!!!

Hjemmestrikkede strømper er noget ganske særligt og jeg tilslutter mig til fulde GrenDesigns hyldest til den klassiske sok. Og nu vil jeg slå op til endnu et par strømper mens jeg venter på, at vandet kommer i kog til min første kop Kusmi Tea.15 kommentarer:

 1. De er ny blevet rigtig lækre Lea og nu er dit lager så reduceret med ca.65 gram garn stort tillykke.

  Kh

  Ulla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sørme dejligt at kunne nedskrive lageret med 65 g.!!!!!!!

   Slet
 2. Te og varme sokker - det er simpelthen indbegrebet af dansk hygge :-) Måske bare ikke lige i juli!!

  Jeg er også vild med Sweet Chili og drikker iøvrigt (med al for stor iver ;-)) både kaffe og te. Skønt at få sådan en række smagsprøver - så ender det nok med, du finder endnu en favorit :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, juli burde ikke kræve varme strømper og drikke!

   Jeg drikker også for meget kaffe! Hvad te angår bliver det svært at vippe Sweet Chili af pinden som favorit!

   Slet
 3. Te og varme sokker er simpelthen indbegrebet af dansk hygge :-) Måske bare ikke i juli!! Dejlige strømper, du har fået lavet :-)

  Jeg elsker også Sweet Chili og drikker iøvrigt (med lidt for stor iver) både kaffe og te. Skønt med alle de forskellige smagsprøver, så finder du nok en ny favorit :-)

  SvarSlet
 4. Ummm -strikketøj og en kop varm... ja, kaffe eller te? Det er nok ligemeget!

  Er nok mest kaffedrikker, men efter jeg smagte kusmi-te første gang så nyder jeg ekstra meget en kop te ind imellem.

  Lækre sokker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har drukket meget te engang, men nu er jeg absolut mest til kaffe.

   Det er dejligt at øge stakken af uldne strømper!

   Slet
 5. Helst kaffe hos mig. Men gerne også hjemmestrikkede strømper - eller skoleistár, som vi absolut har brug for i juli måned i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt med hjemmestrikkede strømper; det burde bare ikke være til helårsbrug :-)

   Slet
 6. Jeg er mest til kaffe, drikker litervis hver dag. Det hænder dog, jeg drikker en kop Kusmi-te eller to, indtil videre er den brune min favorit.
  Jeg er vild med hjemmestrikkede strømper - når de er færdige, så jeg har kun et enkelt par eller to

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må prøve den brune næste gang!!!

   Ja, det er jo lige det med at få strikket de strømper :-)

   Slet
 7. Farven er virkelig smuk på de sokker, har ikke prøvet det garn til sokker endnu, vil gerne have en melding om de er slidstærke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med farven. Om de er slidstærke eller ej, går der noget tid før jeg ved, men jeg har kun hørt godt om Fabel så mon ikke de holder til det de skal holde til? Håber det!!!

   Slet
 8. Kusmi te er bare så lækker, min favorit er vanilla bourbon, som jeg synes er helt vildt lækker.
  Søde strømper, som er en luksus at eje, måske fordi vi som strikkere anerkender det arbejde der lægges i dem. Dine er meget fine og i en sød farve. Jeg har set nogle utroligt smukke strømper rundt omkring, som jeg beundrer rigtig meget, men vil aldrig selv få taget mig sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Strømperne er skønne, men jeg skal tage mig sammen for at komme igang med strømpestrikning!

   Når jeg så endelig er igang nyder jeg at sidde med de tynde strømpepinde og glæde mig over at der snart er endnu et par klar!

   Slet