mandag den 31. december 2012

Årets sidste....

... par færdige strømper er de første jeg har strikket med magic loop. Jeg sprang ud i den, for mig, nye teknik tirsdag aften og strømperne blev færdige igår.

Sent i nat slog jeg op til to på én gang - ja, jeg måtte da lige en tur omkring YouTube for at se hvordan det nu lige er, man slår op, når der skal være to på samme loop. Nemt nok; slå halvdelen af maskerne til første strømpe op; slå alle masker til anden strømpe op, skub maskerne på plads og slå den sidste halvdel af første strømpes masker op.......
Jeg har gang i yderligere tre par strømper. På strømpepinde. Jeg startede på dem før jul; de skulle have været færdige og pakket ind, men det nåede jeg altså ikke. Nu får de lige et par omgange i ny og næ og så bliver de jo færdige før eller siden.

Hvis der sidder nogle derude og synes det er kedeligt med disse "strømpeindlæg", så er der nok ingen trøst at hente i starten af det nye år. Jeg har nemlig tænkt mig at gøre et seriøst forsøg på at få bugt med det strømpegarnslager og selvom der er gjort gode indhug i det op til jul, skal der lige strikkes en god håndfuld mere før jeg igen må købe strømpegarn!

Nu må jeg i køkkenet og lave lidt mad til Kvik, Ældstesønnen og mig. Vi skal spise en lækker bøf og skåle i sodavand. Jeg skal nemlig på arbejde; så for mit vedkommende slutter "festen" kl. 21.45, hvor jeg møder ind til en forhåbentlig stille nattevagt (ja, som om........der er minimal chance for at beboerne sover fra det larmende fyrværkeri).

Jeg når ikke omkring jer alle og kommentere på jeres indlæg idag, men de er læst og jeg vil hermed ønske jer alle en rigtig dejlig nytårsaften; tusinde tak for de mange inspirerende indlæg i 2012 og på herligt blog- og strikkegensyn i 2013.

Godt nytår

10 kommentarer:

 1. Også et godt nytår til dig,og sikke da alle de strømper du får lavet,dejligt når der er avtagere til dem,så er det altså hyggeligere at strikke dem

  SvarSlet
 2. Godt nytår til dig og dine . God arbejdslyst :-)

  SvarSlet
 3. Jamen, jeg elsker alle strikkeindlæg - også dem, der handler om strømper, så det vil jeg glæde mig til at høre om - godt nytår til dig og beboerne (-:

  SvarSlet
 4. Sådan så fik stenalderkvinden da lige lært en ny teknik jeg er stadig ikke kommet videre fra min strømpepinde så gad vide hvem af os der nu er stenalderkvinde... :-)

  det har været dejligt at følge dig og din strikkeglæde og glæder mig til at se hvad du finder på i det nye år. Håber at du får en god vagt :-)

  SvarSlet
 5. Også et godt nytår til dig. Der er da ikke noget bedre end hjemmestrikkede strømper.
  Håber du havde en rolig nytårsaften uden for meget uro for beboerne.
  Vi "ses" i 2013

  SvarSlet
 6. Rigtig godt nytår - håber, du havde en stille og rolig vagt og kom lidt videre med strømperne :-)
  Jeg drømmer om en skuffe fuld af hjemmestrikkede strømper, så jeg er bare totalt misundelig - måske skal 2013 være året, hvor jeg gør alvor af at strikke strømper (men det har jeg vist sagt før ;-))
  Jeg har et par herresokker på pindene og der har de siddet i en rum tid - sådan halvfærdige - selvom det er 2 på en gang fra tåen og op. Hvad skal jeg dog stille op Lea? ;-)

  SvarSlet
 7. Godt nytår Lea, håber din vagt gik fredeligt :-)

  Jeg er også på strømpeholdet, jeg magic looper fra tåen og op, to på en gang. Det mest bøvlede er starten, men jeg syntes hælen er meget meget nemmere når man strikker dem nedefra. Jeg har også en hel del strømpegarn jeg skal have bugt med, så vi kan da udveklse en masse strømperbilleder i det nye år :-)

  SvarSlet
 8. hej Lea
  Du er godtnok hurtig - både til at strikke, og til at fange teknikken op. Jeg er stadig i den fase, hvor jeg prøver at visualisere hvordan pokker den der loop kommer til at virke. :o)
  mit projekt er i det hele taget at få bugt med garnlageret, der hele tiden øges :o/
  Håber du havde en god vagt ,
  og vil ønske dig og din familie et rigtig godt nytår, med tak for hyggelige blogtimer i det gamle , der gik.
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
 9. Godt nytår!
  Og fedt med de sokker, det er også blevet en dille her, så længe de varer.....
  Og det er så rart at de bliver færdig samtidig, bruger kun magic loop nu.

  SvarSlet
 10. Godt nytår. Hvor er det godt gået, at du får strikket alle de sokker og så ovenikøbet med en ny metode. Jeg har længe haft kig på magic loop, men kan ikke få det til at fungere. Forstår simpelthen ikke, at alle siger det er en fordel frem for strømpepinde, jeg må gøre et eller andet forkert.

  SvarSlet