søndag den 9. december 2012

For præcis 2 år siden.....

....oprettede jeg bloggen her og udgav mit første indlæg. Jeg havde kort forinden "opdaget" dette meget inspirerende blogland og selvom jeg dårligt nok kunne strikke, tænkte jeg: "pyt,.....man skal jo starte et sted",  oprettede bloggen og besluttede mig for at lære at strikke strømper! Småtingsstrik var nemlig hvad jeg mente evner og tålmodighed rakte til!

Det blev dog hurtigt til lidt mere end småting; for når man følger så mange dygtige, engagerede og inspirerende strikkebloggere, kan man ikke undgå at blive grebet og gribe garn og pinde i forsøget på selv at skabe uldne lækkerier! Jeg kan ikke takke nok for, at I med jeres dejlige indlæg giver strikkeglæde, viden og erfaringer videre. Tak!
Blogfødselsdag, julegavestrømpestrik og "Grånisser" på en dejlig søndag

Også her i Østjylland er sneen faldet i rigelige mængder  
Jeg kan desværre ikke bidrage med en masse spændende strik for tiden. Der kommer heller ikke billeder af alle julegave-strikkerierne undervejs, da et par af gavemodtagerne indimellem kigger med her (selvom de ikke interesserer sig spor for strik og, når de skal være ærlige, synes det er håbløst-pinligt-kedeligt-nørdet-og-gammeldags at strikke). Det skal ikke forhindre mig i at strikke til dem! Så jeg strikker og strikker og strikker - I kan bare vente jer, kan I, kære familie!!!!! Der kommer håbløst-kedelige-gammeldags bløde pakker under træet, gør der!!!!

22 kommentarer:

 1. Kære Lea - du sender en tak til: "så mange dygtige, engagerede og inspirerende strikkebloggere" - du er selv én af dem! Så godt du kom i gang!

  SvarSlet
 2. Tillykke Lea, jeg tror aldrig, jeg har set en strikker bevæge sig så hurtigt og blive så dygtig på så kort tid :-)

  Derudover er det altid en stor fornøjelse at læse dine humoristiske indlæg - jeg glæder mig altid til at komme her :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lea
  Tillykke med blog-fødselsdagen. 2 år udi strik - tænk hvad du har nået ! Det er da helt vildt! Imponerende. Og mon ikke også familien sætter pris på din nye hobby ? ;o)
  Også jeg glæder mig til at læse dine blogindlæg - som altid er inspirerende.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen, og glad for at jeg fandt din blog, altid en fornøjelse at kigge forbi hos dig

  SvarSlet
 5. Ja -tillykke med blogfødselsdagen. Jeg er også glad for at følge din blok. - og er sikker på, at din familie bliver begejstret for din hjemmestrikkede gaver. Det skal de da!

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med blogfødselsdagen!

  Tak for god inspiration.

  SvarSlet
 7. Hej
  Vildt at tænke på at du ikke rigtig strikket for bare to år siden og i dag laver de flotteste ting. Stort tillykke med dagen her i blog land. Nyder at se ind til dig.

  SvarSlet
 8. Tillykke med blogfødselsdagen :-) Dejligt som dette forum inspirerer.

  SvarSlet
 9. Jeg må da godt nok sige at det er du da kommet efter, med alle de flotte ting du har vist på din blog i de to år der er gået.

  SvarSlet
 10. Tillykke med blogfødselsdagen, jeg nyder også at læse dine kreative og humoristiske indlæg:-)

  SvarSlet
 11. Et kæmpe tillykke med 2 års fødselsdagen, jeg vil gerne have lov at sige tusind tak til dig for at du valgte at gå igang med at blogge , hvert et indlæg og hver en kommentar på har været en fornøjelse.
  Tak for at jeg var så heldig at lære dig at kende ;-))

  Kh Jane

  SvarSlet
 12. Tillykke med blogfødselsdagen. Og når først familien får øjnene op for uldens fantastiske evner i både kulde og varme. Så skal du køre på deres plageri efter flere af ......... .?

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 13. tillykke med bloggens fødselsdag ja det er jo et skønt sted og dejligt at blive inspireret af så mange skønne sager andre finder på :-)

  Ja mange i vores omgangskreds synes også det er temmelig nørdet at strikke så kender det kun alt for godt...

  SvarSlet
 14. Tillykke med blog fødselsdagen :-) Skidt med at det er nørdet at strikke , for vi er heldigvis rigtig mange strikke nørder :-)

  SvarSlet
 15. Tillykke med de 2 år - og heldigvis er vi nogle stykker,der synes det bestemt ikke er kedeligt og pinligt at strikke

  SvarSlet
 16. Jamen, jamen, jeg troede du var en erfaren strikker og ikke en nybegynder, selv om det hverken ses eller høres. Du er virkelig kommet efter det, godt du opdagede denne verden.
  Stort tillykke og jeg glæder mig til at følge din videre udvikling, for hvad kan det ikke føre til?????

  SvarSlet
 17. Stort tillykke med blog fødselsdagen :-) nørdet eller ej jeg er vild med, at strikke og vil ikke undvære det for noget i verden.

  SvarSlet
 18. Hjertelig tillykke Lea. Jeg blev helt overrasket over at høre, at du ikke har strikket så længe. Du er så dygtig og laver så mange skønne ting. Du er en stor inspiration for mig.

  SvarSlet
 19. Tillykke med de to år, er lykkelig for at du flyttede ind i blogland samtidig med mig!

  SvarSlet
 20. Tillykke med de 2 år. Jeg har vist været med her næsten fra starten og hold da op hvor er du kommet langt :) du er bare super dygtig :)

  SvarSlet
 21. Godt at du sprang ud i bloggeriet :o)
  Jeg nyder også at komme forbi her - får bare ikke lagt kommentar så tit.
  Ses vi til lagersalg 3.juledag eller lageret for stort efter dit seje vægttab ??
  Kh
  Susanne i Silkeborg (den gråhårede v. Geilsk)

  SvarSlet
 22. Ihhh - har vi haft fødselsdag. Jeg kan godt huske, da vi sad og snakkede (i telefonen) om det her blog-noget ikke lige var noget for os. Og det kører så på andet år - TILLYKKE fra en anden blogger. Spændende med de der julegaver :)

  SvarSlet