lørdag den 1. december 2012

Strikkede julegaver

Ja, jeg har planer om at strikke nogle julegaver. Småting forstås! Andet kan jeg jo ikke nå. Og jeg kan vel heller ikke overkomme andet mentalt.....mig, der kun sjældent strikker til andre! Men jeg har altså tre små gaveting på pindene nu og så snart de er færdige, slår jeg op til flere.

De strikkede gaver kræver garn, så selvfølgelig var jeg i garnbutik idag, da Kvik, Ældstesønnen og jeg var i Silkeborg. Mit indkøb var dog begrænset; kun fire nøgler garn. Til gengæld fik vi købt en del julegaver af den slags, der står på børnenes ønskesedler. Og jeg kan godt garantere at der ikke står strik på nogen af dem! Men så bliver de overraskede, gør de!!!!

Jeg købte også en lille ting til mig selv. En Mano kop; den lille udgave. I en lækker lys mintgrøn. Jeg elsker altså de kopper! De små! Den store model er alt for stor, synes jeg. Den lille passer perfekt i min hånd. Der kan lige være den mængde kaffe i, man kan nå at drikke før den bliver kold. Og min kaffe skal være varm! Og sort! Ikke for stærk, men absolut uden nogen former for mælk eller sødestoffer. Bare kaffe! Og allerhelst drikker jeg den af en lille kop - men i december gør jeg en undtagelse; jeg har nemlig et julekrus. Og det er omtrent det eneste krus jeg frivilligt drikker kaffe af. Kun i december og kun for julestemningens skyld :-)
Den mintgrønne yndlingskop og Alpaca i skøn, skøn farve
Gaver, som overraskende tidligt er købt og pakket ind - jo, vi er vist i god
tid for en gangs skyld
Jeg får ikke meget strikketid de næste otte dage, da jeg kun har én fridag i sigte - og den skal tilbringes i Aarhus med Den Voksne Datter; vi skal i den grad hygge os; og så skal vi have købt de sidste julegaver.

Nu kalder strikketøjet og kaffen! Og måske skal jeg ud og gå en sen aftentur .....det sner nemlig her! Alt er dækket af sne og det er så smukt!!! Jeg er sikker på, at de glade boxere vil elske at komme ud og sætte deres poteaftryk i alt det hvide - og jeg vil elske en tur i den helt særlige stilhed, der er når sneen falder. Det er som om sneen dæmper alle lyde! Det er smukt, koldt og stille derude!

9 kommentarer:

 1. Det giver godt nok en helt speciel stemning med den pulversne og frost.
  hyggeligt.
  spændende med dine julegavestrikketing ..
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Hvad har du da af spændende julestrikkeplaner. Fin lillle kop, du der har købt dig - Nå ja og så skal din kaffe være varm, sort og meget tynd ;) - god søndag fra os i Smidstrup

  SvarSlet
 3. Jeg vil se frem til at se hvad der bliver strikket på julegavepindene. Flot kop - jeg synes der er kommet mange spændende nye ting hos Insenkræmmerne - f.eks. hat jeg fået 3 grå Kähler juletræer og der er masser af andre fine ting.

  SvarSlet
 4. God arbejdslyst , både på arbejde og strikketøjet :-)

  SvarSlet
 5. Kaffe skal helt klart være sort og drikkes af de rigtige kopper :-)

  Hvad dit tempo angår, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvor meget du har strikket - også af store projekter - siden du begyndte at blogge og nærmest lige var begyndt at strikke - det er fuldkommen utroligt. Nu er du jo garvet og selvfølgelig skal du strikke julegaver i år :-) Jeg er spændt på at se resultatet.

  Jeg er seriøst bange for, at jeg har været for optimistisk i mine beregninger - tror simpelthen ikke, jeg kan nå de julegaver, jeg har på pindene :-)

  SvarSlet
 6. Jeg er også vild med Mano-kopperne, som dog desværre endnu ikke har fundet plads i mit skab.
  Jeg er hærdet kaffedrikker og er også tilhænger af den gode sorte af lækre kopper
  God fornøjelse med strikkeriet

  SvarSlet
 7. Sidder da og bliver helt misundelig på at i har fået sne. Her kom der et lille bitte drys.
  Elsker også sneen alle lyde ændre sig og de fleste bliver nødt til at bare at tage den helt med ro. Sne gør bare et eller andet helt fantastisk ved en.

  Glæder mig til at se hvad du finder på af julegaver...

  SvarSlet
 8. Dejlig kop, og vi har vist helt samme kaffesmag:-) Dejligt med julehygge med børnene, små som store:-) God strikkelydt med gaverne.

  SvarSlet
 9. Mano kopperne kender jeg ikke, men du har ret i, at en lille kop er rar, der foretrækker jeg også.
  Dejligt at være i god tid, så du også kan nå de sidste småting. Jeg glæder mig til at se dine små strikkeprojekter.

  SvarSlet