tirsdag den 9. april 2013

Farvevalg

Jeg har et problem! Det er i kategorien "luksusproblemer" og er derfor ikke spor alvorligt. Det er heller ikke noget, jeg har brug for hjælp til. Det eneste jeg har brug for er tid....dels til at beslutte mig, dels til at strikke flere udgaver af samme model.

Det handler om farver. Alle de skønne, skønne fristende farver, der kan kombineres på utallige måder og hvor blot én lille ændring i nuancerne, kan ændre helhedsindtrykket markant. Jeg bruger urimeligt meget tid på at vælge farver til de flerfarvede projekter!!!! Meget længere tid end det tager at strikke modellen....eller sådan føles det ihvertfald!

Mens jeg strikker er jeg i tankerne allerede igang med næste udgave i helt andre farver. Sådan var det også med Color Affection.........før det første var færdigt købte jeg garn til nr. 2. Det endte slet, slet ikke med de farver jeg havde udset mig på forhånd......
Uanset om jeg lagde projektet i sol eller skygge, på mørke eller lyse flader,
ville kameraet bare ikke fange farverne; dette billede kommer tættest på, men
er dog en nuance eller to for lyst
Nu smutter jeg i strikkecafé i Garnshop Galten og udover at snakke og drikke kaffe og strikke en enkelt pind eller to, skal jeg lige kigge på farver til et nyt projekt.......

7 kommentarer:

 1. Kender det godt, det der med at vælge farver!
  Man bruger en masse til til at kigge farver ud. Men da jeg nærmest er en skovl til at sætte farver sammen, så bliver det færdige resultat ikke altid som forventet.

  God fornøjelse i aften - det lyder hyggeligt.

  SvarSlet
 2. Uhh det kender jeg godt, jeg har haft stor hjælp med en farve cirkel, så skulle de farver som er overfor hinanden passe sammen, og så er no 2 af strik altså sjældent nemt at komme i gang med. God fornøjelse med strikke café

  SvarSlet
 3. Jeg kender det og jeg elsker det - at gå og pusle om farvevalg og så finde det rigtige. Man kan blive lidt høj...

  Goø' strikkecafé - gå efter 4 pinde ;-)

  SvarSlet
 4. ja det er et luksus problem ;o)
  spændende hvad du lander på.
  Rigtig god fornøjelse i strikke cafeen.

  SvarSlet
 5. Jeg er også spændt på hvad du finder på af farver, de er måske for tæt på hinanden de farver på billedet, men det er nu rart at komme i strikkecafé og høre andres mening.

  SvarSlet
 6. Jeg bliver desværre ofte meget ensfarvet. Jeg synes, at det med farver er svært - og er meget misundelig på de, der har et naturtalent for at sætte farver sammen, så det ser godt ud.

  SvarSlet
 7. Uh ha ja, det kan virkelig være svært at beslutte sig og tænke sig til hvordan det bliver.

  SvarSlet