fredag den 12. april 2013

Prinsessen på Ærten

Nogle få timers strik og så var jeg klar til at pynte og varme håndleddene med Prinsessen på Ærten.

Et superhyggeligt lille projekt. Et projekt, hvor der er rig mulighed for at lege med farver. Disse blev i matchende farver. Jeg har lavet små garnbunker med farver til mange flere Prinsesser end jeg gider strikke!!! Den ene bunke er pænere end den anden, så jeg får svært ved at vælge hvilke bunker, der skal omsættes til Prinsesser.........eller også skal jeg bare strikke mange flere end jeg gider........ Njaeh, vi får se!
Når nu jeg var igang med pulsvarmere, strikkede jeg også et par af "de sædvanlige" og her skulle jeg ikke overveje farver, da jeg havde et nøgle Qoperfina i lys grå (Susanne fortæller lidt om garnet her) som jeg ville strikke sammen med en lys grå Indicieta.
Resultatet er et par dejligt bløde og varme pulsvarmere som jeg forhåbentlig ikke får brug for det næste halve år, men nu er jeg da forberedt til næste vinter :-)
Om tre timer skal jeg møde på arbejde; det er lige tid nok til at gøre det næste par Prinsesser færdige - for ja, jeg havde jo knap nok lukket masker af på første par før jeg slog op til andet par! Det er ikke fordi jeg ligefrem har brug for dem; men det er altså sjovt at kombinere de farver........ Og de er hyggelige at strikke! Og søde og varme i brug!

Selv en kedelig Moster Leverpostej kan have lyst til lidt Prinsesse-bling-bling :-)

18 kommentarer:

 1. Uhm - de ser dejlige ud. Men vi må håbe, at det ikke er nødvendigt at tage dem i brug lige med det samme.

  SvarSlet
 2. Fedt med små hyggelige projekter, og hvem vil ikke gerne have lidt prinsesse til garderoben, jeg er også helt vild med de flotte pulsvarmere

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare gode..kommer til at tænke på det kit jeg har ligende til "prinsessen" må vist lige prøve...god strikkelyst!

  SvarSlet
 4. Hvor er de pulsvarmere fine - både dem til prinsessen, men også de klassiske.Er det fri fantasi eller bruger du en opskrift? God idé at kombinere Qoperfina med strømpegarn, jeg havde kun tænkt på at strikke det dobbelt!!

  SvarSlet
 5. Jeg er helt vild med Prinsesen på Ærten, må vist hellere få købt opskriften
  Og nu vil jeg også tage på job

  SvarSlet
 6. Nu skal vi vist snart ha lagt vintersyslerne væk og i gang med sommerbluserne, men det er nu nogle flotte pulsvarmere som heldigvis kan gemmes til næste vinter.

  SvarSlet
 7. ja nogle gang må tingene bare laves nu og her selvom det nok ikke lige er det man har mest brug men bare fordi, at de er sjove at lave...

  Flotte er de ihvertfald og synes altså slet ikke, at der er noget leverpostej og denne her moster :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare fine, du kan bare sende et par i denne retning hvis du ikke selv kan få dem brugt ;-)

  SvarSlet
 9. Det er simpelthen årets pulsvarmere. Hvor er de bare super søde og så er der altså ingen, der kan vælge farver som dig Lea.

  SvarSlet
 10. Det er nogle fine pulsvarmere du har strikket og det gør jo ikke noget, at være i god tid til næste vinter :)

  SvarSlet
 11. De små prinsesser er utrolig søde ,farverne har du ramt helt rigtig Lea

  SvarSlet
 12. Det er da skønne pulsvarmere du har fået lavet, så er du klar til næste vinter

  SvarSlet
 13. Åh, de er så smukke, de har længe været på min liste, men de må vente til næste vinter, for nu gider vi ikke bruge sådan nogle mere. DET skal blive sommer nu.
  Og leverpostej bling bling, fede navne, hvad finder du på næste gang....

  SvarSlet
 14. De er vildt flotte, både farve og mønster!

  SvarSlet
 15. Hvor er de søde og lækre - super dejlige farver sammen. Det kan da godt være, man skal forberede sig og være klar til næste vinter og forsøge at lave nogle par i løbet af sommeren (hvem ved - måske kan man også bruge et par en kølig sommeraften)

  SvarSlet
 16. Hvor er de dog flotte - og du har valgt nogle super-lækre farver, må man sige - surt, at vi nu har fået så meget forårsvejr, så de måske først kommer i brug næste vinter, men så har du noget at glæde dig til :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 17. Kære Lea
  Jeg elsker altid at komme tilbage hertil og læse dine indlæg efter at have været væk - og det slår aldrig fejl - det rykker i smilebåndene inden der er gået mange sekunder :-) Prinsesse bling bling til moster leverpostej ;-) Jeg finder det meget underholdende og inspirerende at følge med i dine strikkeovervejelser :-)

  De er utroligt fine, de prinsesser og du må da bare strikke en 3-4 sæt - hvis der skal pyntes på en leverpostej (her tænker jeg meget på farven ;-)) så skal der vel gøres noget radikalt ;-) Og tænk, at du allerede er klar til næste vinter :-)

  SvarSlet