fredag den 19. april 2013

Flere prinsesser

Der skal lige hæftes nogle ender. Og de skal selvfølgelig også syes sammen. Derefter er flere prinsesser klar til brug - til efteråret.
Prinsessen på Ærten er designet af Tina Vejlø Andersen/Kastaniestrik. Sælges som kit, men opskriften er også i bogen "Masker & Mønstre - inspiration til strik" (red. Paulette Adam og Lisbeth Tolstrup), som jeg har lånt på biblioteket.

Måske strikker jeg lige et par stykker mere; udelukkende fordi jeg har samlet så mange små garnbunker i de skønneste farvekombinationer, der ligger og frister. Jeg kan vel altid forære et par prinsesser væk......
En enlig prinsesse, der venter på en makker og et par halvfærdige strømper. Mon ikke begge dele bliver færdige inden længe? Ihvertfald har jeg fri/ferie de næste ti dage og selvom det ikke er strik, men konfirmation, der står på programmet, skulle der vel nok blive tid til et par pinde!

10 kommentarer:

 1. Åh, Lea, hvor er de skønne - jeg kan slet ikke sige hvilket par der er smukkest. Dejlige farvekombinationer - den opskrift skal jeg have fat på :-) Jeg må vist på biblioteket...

  SvarSlet
 2. De er så smukke og glæden ved at sætte farver sammen, kommer rigtig til sin ret her.

  SvarSlet
 3. Det er de skønneste små prinsesser i dejlige farver . Gode fridag til dig, håber du får tid til lidt selvforkælende strik:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er de skønne og lækre i farverne :-)

  God ferie og konfirmation til jer :-)

  SvarSlet
 5. De er superfede, et hyggeligt strikketøj ser det ud til.
  Jeg ønsker jeg en god konfirmation og håber du får en rigtig dejlig ferie med bare lidt tid til dig selv.

  SvarSlet
 6. Jeg er vild med dine farvesammensætninger - du har virkelig blik for det med farver
  Kh Karen

  SvarSlet
 7. Ja du kan noget med farvesammensætningen :) du er bare go ....

  SvarSlet
 8. Sjov leg med farverne. De er jo super søde måske når jeg engang er færdig med alle sokkerne og kjolerne og sjalerne nå nej de tæller ikke med så er det jo lige pludselig snart.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 9. Hold op jeg er vild med i øverste, gad godt eje :0)

  SvarSlet