mandag den 1. april 2013

En påskefridag

Endelig kan jeg holde "påskeferie"- idag og i morgen har jeg fri. Og selvom jeg ikke havde regnet med overskud til at tage i byen eller have gæster, sagde jeg alligevel ja tak, da mine forældre inviterede på frokost igår (selvom det betød jeg måtte op efter kun 3 timers søvn). Og ja tak, da min gode veninde inviterede på frokost idag.

Inden vi tog afsted idag, nåede jeg lige at gøre endnu et par strømper færdige. Det er det 11. par i år. Par nr. 12 er snart færdige. Og jeg har ændret mit mål i Ravelrygruppen Sock Knitters fra 13 til 20 par i år. Det når jeg vist sagtens!
For god ordens skyld må jeg hellere huske at sige, at jeg, når jeg strikker efter engelske opskrifter, som udgangspunkt strikker efter min basisopskrift på strømper og blot tilføjer mønsteret. Så det er altså kun lige mønsterrapporten jeg skal forstå på engelsk og den består oftest blot af 8-12 linier (og der er diagram for dem, der foretrækker det); hæl og tå strikker jeg nøjagtig som jeg plejer.

Dette betyder, at det kun er ganske få engelske forkortelser man skal have styr på - jeg vil vove at påstå at ALLE kan gøre det samme! K2tog er lige så nemt at forstå som strik 2 r sm og ellers tjek ordbogen her.

Dagens frokost blev som nævnt indtaget hos min veninde, som jeg kalder Bette D - og nu kan jeg også kalde hende blogger. Hun strikker ikke, men er til gengæld en ren kunstner i et køkken! Og i haven. Og nu også på lærreder! Efter frokosten fik vi lige sparket den blog, hun havde lavet et udkast til, igang! Så nu kan jeg følge Bette D lige her. Og måske blive inspireret til selv at få klattet noget maling på alle de lærreder, jeg har stående.......

Det bliver ikke lige nu. Selv den gode frokost kunne ikke fortrænge det faktum at næsen løber, øjnene svier, hovedet er tungt og halsen øm. Faktisk tror jeg ikke engang, jeg orker at strikke. Måske skal jeg lige lægge mig på sofaen en time eller to......

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en god plan. Rigtig god fridag!

  SvarSlet
 2. god plan og håber på at du snart er frisk igen...
  fik engang fortalt at en forkølelse ofte er et tegn på, at man har glemt at passe på sig selv og kroppens tegn til en at man skal til at stoppe lidt op og ikke have for travlt om det er rigtigt ved jeg ikke :-)

  God bedring til dig og lækre sokker... Mine unger ville nok ønske at jeg var ligesom dig med sokker :-)

  SvarSlet
 3. håber ikke du er ved at blive rigtig forkølet :o/
  god bedring

  SvarSlet
 4. Hvor er jeg glad for at høre at du også har lidt påskefri :-) 12 par sokker!!! Du er så vild Lea :)

  SvarSlet
 5. Jeg håber du har det bedre nu og det 13. par er færdigt - ses vi på lørdag hos Garn10?

  SvarSlet
 6. Så blev det endelig din tur til at få lidt velfortjent, omend forsinket påskeferie. Jeg håber du nåede at få et par gode dage, selv om du skranter. Forhåbentlig kan du tage det i opløbet. Rigtig god bedring.

  SvarSlet