torsdag den 23. maj 2013

Det kan vist gøres bedre.....

.....det med at vælge farveforløb i sjalet!

Florasjalet, som jeg lagde væk da jeg begyndte på julegavestrikkeriet, er fundet frem igen og jeg er ikke tilfreds med farveforløbet. Nu er jeg jo ikke den, der trævler op og starter frisk og frejdigt forfra, så jeg strikker bare videre og tænker, at det kan jeg godt leve med!

Jeg er ikke kommet så langt på sjalet, så det kedelige farveforløb er i bunden/spidsen af sjalet og man ser jo mest den midterste del af sjalet, så hvis nu jeg bare vælger lidt bedre fremover, ender det - måske - med at blive helt fint :-) Farverne er jeg såmænd helt tilfreds med; det er bare forløbet, der ikke er så heldigt.
Egentlig har jeg længe haft lyst til at genoptage strikningen på sjalet, men jeg har tænkt, at jeg liiiige ville vente til jeg havde god tid, så jeg kunne fordybe mig i det hyggelige mønsterstrik. Nu har jeg erkendt, at det med "at have god tid" er et relativt begreb og at følelsen af at have rigtig god tid, nok ikke indfinder sig foreløbig.

Med et par arbejdstunge uger foran mig - og med en have, der trænger til lugning, omstrukturering og nytilplantning, sætter jeg rigtig stor pris på de små stunder i hverdagen, der trods alt - og heldigvis - levner tid til strik. For den er der jo; tiden. Bare i små bidder af gangen!

10 kommentarer:

 1. ja selv når man har allermest travlt skal man nok finde tid til at strikke... :-)

  SvarSlet
 2. Jeg syntes altså de er flotte dine farver, jeg var faktisk helt færdig med flora 1 før jeg kunne se det blev pænt, og bare strik en omgang her og der, så er du lige pludselig ved kant, jeg har taget en kopi af diagram, så sætter jeg en streg hvor jeg nåede til, så er det nemt at tage en omgang når man har lyst /tid.

  SvarSlet
 3. Ja jeg er jo en af den, der gladeligt starter forfra hvis jeg kan mærke det ikke går. Men vil sig jeg tror på at det nok skal gå med dit sjal :0)

  SvarSlet
 4. Hej det er ellers et flot mønster, og det er vigtig at du bliver glad for det om det er ved at bibeholde det som nu eller ved at starte om, ved du jo Best.mjeg glæder mig til at se det færdigt.

  SvarSlet
 5. Uha, den fornemmelse er ikke rar. Det er jo et kæmpestort arbejde at strikke sjalet, så jeg håber bestemt, du bliver gald for det

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke lige bedømme det farveløb, du har i starten af sjalet, men når jeg ser dine garnnøglers farve, kan det da næsten kun ende med at blive smukt!

  SvarSlet
 7. Jeg synes også farverne er smukke, måske har baggrunden for brede striber, men det vil jo løse sig, som pindene bliver længere :-)

  SvarSlet
 8. Jeg tror at sjalet bliver rigtig smukt. Farverne er i hvert tilfælde gode:-) God strikkelyst.

  SvarSlet
 9. Jeg synes det er svært at vurdere hvordan farveforløbet er i starten af sjalet, men jeg synes det tegner til at blive et virkelig smukt sjal, så jeg håber da du fortsætter og gør det færdig. Men du skal selvfølgelig selv være tilfreds, ellers duer det ikke.
  Tiden har det med at løbe stærkt og der er mange ting vi skal nå hele tiden, så strik må foregå i bidder det meste af tiden, sådan er det vist for de fleste af os.

  SvarSlet
 10. Jeg synes, at dine farver er utrolig smukke sammen, så hvis det var mig ville jeg også bare strikke videre - og det tegner sig virkelig til at blive et smukt sjal, må jeg sige, så det glæder jeg mig til at se mere til - uh ja, tid kan godt gå hen og blive en mangelvarer - men håber nu alligevel du med jævne mellemrum får mulighed for at smide dig med benene oppe, strikketøjet parat (og evt lidt kaffe og en lille, bitte smule mundgodt) - det bringer stressniveauet ned :-D
  Kh Karen

  SvarSlet